Inici » Joan Carles I: una vida en l’exili

Joan Carles I: una vida en l’exili

by PREMIUM.CAT
un home amb un vestit negre i daurat dempeus en una habitació amb una pintura a la paret darrere seu, Emanuel de Witte, thierry doizon, un barroc flamenc, barroc

Una nova etapa a Abu Dhabi

Tot i que va decidir partir cap a Abu Dhabi l’agost de 2020, Joan Carles I ha continuat sent un personatge en el centre de l’atenció pública. Des de la seva arribada a l’emirat, ha mantingut una vida discreta, però conscient que la seva partida no seria permanent (https://correccioencatala.cat/com-estructura-text-catala/).

El retorn a Espanya

Després d’un temps d’absència, Joan Carles I va decidir tornar a Espanya. La seva primera visita després de l’exili va causar polèmica i descontentament a la casa reial. Felip VI i Letícia no estaven satisfets amb l’atenció mediàtica que va generar la seva presència. A partir d’aquell moment, se li va demanar que mantingués un perfil baix en les seves futures visites.

Una nova residència a Ginebra

A més dels canvis en la seva presència a Espanya, Joan Carles I també ha establert una nova residència a Ginebra, on resideix la seva filla, la infanta Cristina. Aquesta proximitat amb Espanya suggereix una tornada més permanent.

La companyia de Marta Gayá

Durant el seu temps a Abu Dhabi i ara a Suïssa, Joan Carles I ha estat acompanyat per Marta Gayá, una figura coneguda per la seva relació amb ell. Marta Gayá ha estat una de les amants més significatives del rei emèrit i ha generat especulació sobre la seva vida personal.

Una vida en l’exili

La vida de Joan Carles I des de l’exili ha estat plena de canvis i adaptacions. Tot i que la seva partida inicial va ser discreta, la seva presència a Espanya s’ha tornat més freqüent i menys discreta. Amb la seva nova residència a Ginebra i la companyia de Marta Gayá, Joan Carles I sembla estar establint una nova vida en l’exili.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00