Inici » La Reina Sofia i el Seu Amor Incondicional pels Seus Netejos

La Reina Sofia i el Seu Amor Incondicional pels Seus Netejos

by PREMIUM.CAT
una família posant per a una foto davant d'una taula amb menjar a sobre i un home amb vestit, Carl Gustaf Pilo, imatge promocional, un barroc flamenc, accionisme vienès

El Gran Somni de la Reina

La reina Sofia té un amor incondicional pels seus nets i faria qualsevol cosa per ells. Desitja reunir-los a tots, els vuit, a Marivent o Zarzuela per homenatjar-los amb un dinar o un sopar familiar privat, sense la presència de la premsa. Tot i que Cristina i Elena estan d’acord amb aquesta idea, Letizia, la seva principal enemiga, s’oposa a aquesta reunió. Aquest somni de la reina ha hagut de ser posposat a causa de la resistència de Letizia, la qual no vol que la princesa i la infanta es relacionin amb alguns dels seus cosins, ja que considera que poden ser una mala influència .

La Desconfiança envers Letizia

La reina Sofia també ha expressat la seva desconfiança envers Letizia i la seva preocupació pel fet que Zarzuela s’hagi convertit en un lloc on tots els Borbó s’apropen per aprofitar-se de la seva confiança. Aquesta preocupació es veu reflectida en la seva decisió de demanar a Irene i Miguel Urdangarin que busquin un altre lloc per viure, ja que no vol que Zarzuela es converteixi en un hotel. A més, la reina ha discutit amb el rei sobre l’actitud de la seva família des que ha començat la campanya de desprestigi cap a Letizia. Aquesta situació ha generat tensions entre els reis i ha portat a la petició que Irene i Miguel Urdangarin abandonin Zarzuela per un abús de confiança .

Altres Membres de la Família Reial

A més dels conflictes amb Letizia, altres membres de la família reial també han generat preocupació a la reina Sofia. La infanta Elena visita sovint la seva mare a Zarzuela i aprofita per passar temps amb els seus cavalls a les quadres. D’altra banda, Victoria Federica també passa la nit a Zarzuela sense previ avís, cosa que preocupa la reina. Tot això ha portat a tensions entre Letizia, Felipe i la resta de la família reial .

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00