Inici » La revolta després de l’absolució d’un fotògraf acusat de violar a una jove model de 18 anys

La revolta després de l’absolució d’un fotògraf acusat de violar a una jove model de 18 anys

by premium.cat
una mujer tomando una fotografía con una cámara en el muslo con las piernas abiertas y una cámara en la mano, Christopher Williams, fotográfico, una fotografía de archivo, fotografía artística

La decisió de l’Audiència de Madrid

Un fotògraf acusat d’agredir sexualment a una estudiant i model de nus en un pis del centre de Madrid ha estat finalment absolt segons la sentència de l’Audiència de Madrid. L’home, de 32 anys i conegut pel seu treball amb càmeres Polaroid, ha rebut el suport del tribunal, que ha defensat que les relacions van ser consentides.

El relleu del cas

La jove de 18 anys va denunciar que l’home la va violar després d’una sessió de fotos en la seva casa, a més de relatar una segona agressió en una discoteca. La Fiscalia i l’acusació demanaven una condemna de 7 anys de presó per l’agressor.

La versió de la víctima

La jove va explicar que després de posar nua per a les fotos, l’home va començar a gravar-la amb el mòbil i la va coaccionar en diferents situacions, incloent-hi una violació i agressions sexuals.

Els arguments del tribunal

El tribunal va defensar que la versió de la denunciant no va ser prou fiable, coherent i persisten en els elements de la seva acusació, tot i reconèixer un estat d’indefensió apresa durant els fets.

El judici i les proves

Durant el judici es va posar en dubte la credibilitat de la versió de la víctima a partir dels fets posteriors als suposats abusos, destacant intercanvis de missatges i vídeos de contingut sexual amb l’acusatiu.

La valoració final del tribunal

Els magistrats van concloure que no es pot afirmar l’absència de consentiment en les relacions sexuals, basant-se en els fets posteriors denunciats per l’agressor. A més, es va qüestionar la tardança de la denúncia i la situació acceptada segons les proves presentades.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00