Inici » La sorprenent transformació de Letícia, de periodista a reina

La sorprenent transformació de Letícia, de periodista a reina

by PREMIUM.CAT
una dona amb una tiara i perles en una habitació amb un mirall a la paret darrere i un quadre emmarcat a la paret darrere, Anna Maria Barbara Abesch, imatge promocional, una pintura fotorealista, hiperrealisme

Una carrera inesperada

Si arriba a saber que un dia es convertiria en reina, Letícia mai no s’hauria comportat d’aquesta forma. La filla de Paloma Rocasolano va estudiar per a periodisme sense cap pretensió. Mai no va pensar que seria la reina d’Espanya, encara que segons Jim Russo, ella tenia clar que volia conèixer a Felip VI, i sabia que amb el periodisme era una carrera amb què tard o d’hora hi podria coincidir. I així va succeir. És una dona ambiciosa i tota la família sabia que arribaria molt lluny. Tanmateix, durant els seus primers 30 anys, l’asturiana va ser una jove més, i es va comportar com a tal, gaudint de la vida.

Un passat intrigant

S’han escrit moltes biografies no autoritzades de la reina amb episodis del seu passat, una d’elles en mans de David Rocasolano. Mai no es va imaginar que un familiar podria trair-la per diners. S’ha parlat de la situació econòmica de la seva família, no tenien ni un euro, o també dels seus estius a Catalunya amb la seva germana Telma, on feia autoestop i anava a platges nudistes. Per sort en aquella època no era famosa i no existeix cap fotografia d’ella. A Mèxic també va viure moltes aventures. Les seves amigues més properes expliquen que a Letícia li agradava molt la festa i beure. Tornava a casa quan ja era l’hora d’anar al treball, de vegades ni dormia, i algunes havien d’anar a recollir-la perquè no se sostenia dempeus. Encara que cal reconèixer que sempre estava al 100% en el treball.

Els records familiars

Letícia tenia una gran relació amb els seus avis. Paco i Kety, aquests eren els pares de Paloma Rocasolano. Encara hi ha una fotografia del matrimoni al costat de la seva filla a les platges de Benidorm a primera hora del matí per agafar lloc a la platja, anaven tots els estius amb el para-sol, les cadires plegables, la ràdio i la nevera atapeïda de refrescos i entrepans per passar-se el dia.

L’asturiana recorda molts moments bonics viscuts amb ells a Astúries, i amb les seves germanes i primers. Hi ha algunes fotografies de quan era un adolescent i se n’anava a la piscina amb els seus avis.

Un passat que vol oblidar

La reina està entossudida a fer desaparèixer de la seva vida aquella època de cop. Tanmateix, hi hauria moments que no voldria fer desaparèixer de la seva vida, com aquestes boniques imatges d’una família unida. Amb alguns ja no té relació, i ortos, per edat, lamentablement no estan al seu costat. Els recorda tots els dies de la seva vida.

En la fotografia Letícia utilitzava banyador, com les seves germanes, i romania al costat del seu avi Paco. Amb ella també està David Rocasolano, el traïdor de la família, ningú no li parla des que va publicar aquest llibre.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00