Inici » La Vida Amorosa de Letícia Ortiz: Especulacions i Relacions

La Vida Amorosa de Letícia Ortiz: Especulacions i Relacions

by PREMIUM.CAT
una foto dividida d'un home i una dona amb tiares i vestits i un vestit i corbata, i una dona amb una tiara, Clovis Trouille, foto real, un retrat, art informal

La Vida Amorosa de Letícia Ortiz

La vida amorosa de Letícia Ortiz, ara reina d’Espanya, ha estat objecte d’intens escrutini i especulació. Sobretot en els darrers mesos, després de les informacions explosives que Jaime del Burgo ha posat sobre la taula sobre que Letícia hauria mantingut relacions sentimentals fora del seu matrimoni amb Felip VI, tant abans de la seva unió amb el monarca com després.

Els Rumors i les Afirmacions

Un dels noms que ha sorgit en aquest complex entramat és el de Jim Russo, un home amb qui Letícia hauria tingut un romanç. Segons les afirmacions de Russo en una entrevista amb el periodista Antonio Montero, Letícia no estava necessàriament enamorada de Felip VI, sinó que semblava més interessada en la seva posició i en pujar esglaons en l’escala social.

Revelacions Inesperades

Jim Russo va confirmar que Letícia es va quedar embarassada d’un altre home mentre sortien junts. Aquest home, identificat com Luis Miguel González, era un periodista casat que Letícia va conèixer durant les seves pràctiques a Guadalajara, Mèxic.

Complexitat de les Relacions

L’episodi de l’embaràs amb González l’explica Joaquin Abad al seu llibre ‘Letizia, una republicana en la corte de Juan Carlos I’ i el recorda la periodista Laura Rodríguez al seu canal de YouTube. Segons les fonts, hauria passat enmig d’un context tumultuós en la vida amorosa de Letícia en la qual tènia relacions obertes amb quatre homes alhora.

Detalls Impactants

Letícia hauria estat embarassada de Luis Miguel González, a qui havia conegut mentre feia a les pràctiques a Guadalajara, Mèxic, al periòdic Sigle XXI. El periodista estava casat en aquella època i amb cinc fills. Un embaràs que interrompria posteriorment.

Complexitat de les Relacions

L’asturiana, que no havia trencat amb Alonso Guerrero malgrat estar en una crisi, mantenia una relació amb Jim Russo i havia començat amb Del Burgo, s’havia quedat embarassada de Luis Miguel González, a qui havia conegut mentre feia a les pràctiques a Guadalajara, Mèxic, al periòdic Sigle XXI. El periodista estava casat en aquella època i amb cinc fills. Un embaràs que interrompria posteriorment.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00