Inici » Maria de Lluc Fiol París, primera presidenta dels Xeremiers

Maria de Lluc Fiol París, primera presidenta dels Xeremiers

by premium.cat
un grupo de personas sentadas en una mesa larga con platos de comida encima y una botella de vino, Carpoforo Tencalla, artgem, una foto, incoherentes

Un canvi històric a la presidència dels Xeremiers

El passat dilluns, els Xeremiers de Sóller van celebrar una Assemblea que va marcar un moment rellevant en la seva història. Maria de Lluc Fiol París ha assumit el càrrec de presidenta de l’agrupació local, convertint-se en la primera dona a ocupar aquesta posició.

Aquesta nova etapa suposa un punt d’inflexió per als Xeremiers, ja que marca un canvi i obre les portes a un futur prometedor sota la liderança de Maria de Lluc Fiol París, una destacada membre del grup des del 2009.

El llegat de Pep Toni Jaume

Amb el canvi de presidència, Pep Toni Jaume deixa el seu càrrec després de liderar els Xeremiers en dues ocasions diferents. Entre gener del 2014 i gener del 2019, Jaume va exercir com a president, i posteriorment, des de maig del 2022 fins a gener del 2024.

Jaume ha valorat positivament la seva experiència al capdavant del grup, afirmant que li ha proporcionat un creixement personal i l’oportunitat de realitzar tasques inimaginables abans.

Un nou horitzó per als Xeremiers

Des de l’agrupació, s’ha expressat gratitud envers Pep Toni Jaume pel seu excel·lent treball i gestió durant tots aquests anys. Així mateix, es mostra il·lusió per encetar aquesta nova etapa liderada per Maria de Lluc Fiol, desitjant-li els millors èxits en el futur.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00