Inici » Meghan Markle i el príncep Harry: la seva situació actual

Meghan Markle i el príncep Harry: la seva situació actual

by PREMIUM.CAT
un home i una dona agafats de la mà i somrient-se davant d'un camp i turons al fons, Caroline Lucy Scott, vfx, una fotocòpia, premsa privada

La sèrie documental dels ducs de Sussex a Netflix

Meghan Markle i el príncep Harry són notícia una vegada més. La seva sèrie documental ‘Harry & Meghan’ a Netflix ha tingut un rendiment decebedor, ocupant el lloc 211 en el rànquing dels continguts més vistos de l’any passat. A diferència d’altres parelles famoses com David i Victoria Beckham, que han aconseguit un gran èxit amb el seu contingut a Netflix, Harry i Meghan no han aconseguit captar l’atenció del públic. Aquesta manca d’èxit sembla ser atribuïble al to victimista de la sèrie dels Sussex, que no ha generat empatia entre els espectadors (https://correccioencatala.cat/com-estructura-text-catala/).

El futur d’Archewell Productions a Netflix

La baixa popularitat de Harry i Meghan podria tenir conseqüències per al seu futur a Netflix. La seva productora, Archewell Productions, va signar un contracte milionari amb Netflix per a múltiples col·laboracions. No obstant això, les xifres de visualització decebedores podrien portar Netflix a reconsiderar la renovació del contracte, tal com va fer Spotify en el passat. Aquesta situació posa en perill el futur de la productora dels Sussex a Netflix.

Problemes legals i financers

A més dels problemes de popularitat, Harry i Meghan també enfronten problemes legals i financers. La seva fundació, Archewell, ha estat catalogada com a ‘delinqüent’ pel Departament de Justícia de Califòrnia per no presentar informes anuals ni pagar les quotes obligatòries. Això impedeix que la fundació participi en activitats de recaptació de fons fins que es posi al dia amb la documentació necessària. Aquesta combinació de problemes ha deixat els ducs de Sussex en una posició delicada, tant a nivell de popularitat com de situació financera.

Conclusió

La situació actual de Meghan Markle i el príncep Harry és complicada. La seva sèrie documental a Netflix no ha tingut l’èxit esperat i podria posar en perill el seu futur a la plataforma de streaming. A més, enfronten problemes legals i financers amb la seva fundació. Només el temps dirà si aconseguiran recuperar la seva popularitat i estabilitzar la seva situació financera (https://www.softcatala.org/resum-de-textos-en-catala/).

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00