Inici » El X Torneig Ciutat de Berga: Una competició emocionant

El X Torneig Ciutat de Berga: Una competició emocionant

by premium.cat
un grupo de hombres parados encima de un campo de fútbol uno al lado del otro en un campo con un estadio al fondo, Bogi Fabián, medios oficiales, un cartel, les nabis

El Camp Municipal d’Esports acollirà la desena edició del Torneig Ciutat de Berga

El X Torneig Ciutat de Berga reunirà una vintena d’equips benjamins. La competició comptarà amb la participació de vint equips de futbol de categoria benjamina que disputaran la fase final del torneig aquest diumenge, 11 de febrer.

Es tracta d’una edició fascinant, ja que la meitat dels equips disposen d’estructures professionals i això fa que la competició sigui més atractiva.

L’organització preveu l’assistència d’unes 1.500 persones entre jugadors, equips tècnics, familiars i aficions.

El rival a batre serà el FC Barcelona, que va assolir la victòria l’any passat i és l’equip més destacat del palmarès, amb la consecució de tres trofeus (2017-2019-2023).

Una competició organitzada amb esforç i dedicació

El Torneig Ciutat de Berga està organitzat pel Club Esportiu Berga amb la col·laboració de l’Ajuntament de Berga, el Consell Comarcal del Berguedà i el suport de la Federació Catalana de Futbol.

El president del Club, Joan Noguera, ha destacat la dedicació del club per fer que el torneig sigui millor cada any i l’esforç a l’hora de poder portar equips de renom.

El director del Torneig, Sergi Torrabadella, ha compartit que tots els equips professionals que competiran vindran amb els seus equips més potents perquè és una manera de mesurar les forces.

Un esdeveniment que promociona l’esport base

Des de les administracions, s’ha posat en relleu precisament la col·laboració mútua amb el club per fer que aquest torneig sigui un èxit.

El regidor d’Esports de Berga, Guillem Canal, ha expressat la importància d’aquest tipus d’esdeveniments que promocionen l’esport base i els valors de l’esport.

El conseller comarcal d’Esports i president del Consell, Ramon Caballé, ha posat en valor la gran diversitat d’esports de la comarca i la capacitat de poder organitzar un torneig d’aquesta magnitud.

Canvis en el format i una gran expectació

Una de les novetats d’enguany és el canvi de format de la competició. En aquesta ocasió, la fase prèvia es va disputar el passat 30 de desembre i els sis millors equips van aconseguir una plaça per a la fase final de l’11 de febrer.

D’aquesta manera, la fase final del Torneig Ciutat de Berga comptarà amb una vintena d’equips distribuïts en quatre grups.

Els partits de la fase de grups es portaran a terme entre les 08.30 i les 16.45 hores de diumenge. Els quarts de final, les semifinals i la final del torneig es disputaran de les 16.50 a les 18.50 hores. La cloenda i l’entrega de trofeus de la competició serà a les 19.00 hores.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00