Inici » Berga serà la seu del Dia Mundial de la Salut Mental

Berga serà la seu del Dia Mundial de la Salut Mental

by PREMIUM.CAT
un grup de persones amb samarretes grogues passegen pel carrer juntament amb altres persones al fons amb ulleres de sol, Carles Delclaux Is, imatge promocional, una imatge, incoherents

Berga acollirà l’acte del Dia Mundial de la Salut Mental

El proper 12 d’octubre, Berga serà la seu de l’acte del Dia Mundial de la Salut Mental. Aquesta jornada, que se celebra el 10 d’octubre, tindrà lloc a Berga el dissabte 12 d’octubre sota el lema ‘És l’hora de prioritzar la salut mental a la feina’.

Organitzat per la Federació Mundial de Salut Mental de Catalunya

La Federació Mundial de Salut Mental de Catalunya encapçala l’organització d’aquesta jornada itinerant, que enguany fa parada al Berguedà en motiu del 40è aniversari de la Fundació Horitzó. Es preveu una elevada participació de tot el territori català, amb l’objectiu de sensibilitzar i reivindicar els drets del col·lectiu i la millora de la qualitat de vida de les persones amb trastorns de salut mental.

Lema del Dia Mundial de la Salut Mental

El lema d’aquest any, ‘És l’hora de prioritzar la salut mental a la feina’, va ser triat mitjançant una votació global en la qual van participar més de 2.000 persones de 116 països. Aquest lema reflecteix la necessitat urgent de defensar la salut mental en l’àmbit laboral i promoure bones pràctiques per garantir el benestar dels treballadors.

Activitats previstes

Durant el Dia Mundial de la Salut Mental, es realitzaran diverses activitats a Berga. Al matí, hi haurà una visita a l’exposició permanent de la Patum al Convent de Sant Francesc, seguida d’una rua d’andròmines patumaires amb els Entrompats Band fins a la plaça de la Font del Ros. A la plaça, es realitzaran parades, una teatralització relacionada amb el lema de la jornada i la lectura d’un manifest. Després, es farà un dinar al pavelló vell i es clourà l’acte amb un ball final a càrrec de la Berguedana de Folklore Total.

Implicació del Consell Comarcal i l’Ajuntament

Tant el Consell Comarcal del Berguedà com l’Ajuntament de Berga s’han unit per col·laborar en la celebració del Dia Mundial de la Salut Mental a Berga. El Consell Comarcal proporcionarà suport amb serveis de cartelleria, marxandatge i promoció de l’esdeveniment. La salut mental és una de les prioritats del Consell, i es treballa per implementar polítiques que posin les persones al centre de l’acció de govern.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00