Inici » Cambrils Fusiona Sabors: La Nova Festa Gastronòmica

Cambrils Fusiona Sabors: La Nova Festa Gastronòmica

by PREMIUM.CAT
Novedad en el calendario gastronómico de Cambrils: las jornadas de la galera y de la alcachofa se fusionan en una sola, se amplían los días de exposición y también se incrementa sustancialmente el número de restaurantes participantes, 38. Así, las 20ª jornadas gastronómicas de la galera y las 11ª jornadas de la alcachofa se fusionan en una sola marca: “Les Reines de Cambrils”, que se celebrará del 14 de febrero al 23 de marzo con los menús y platos especiales de los 38 restaurantes participantes y un programa de actividades en torno a (8k, mejor calidad, obra maestra, muy detallado:1.1)

Un Nou Començament Gastronòmic

Cambrils presenta una renovada proposta culinària amb la unió de les tradicionals jornades de la galera i la carxofa, creant un esdeveniment únic anomenat ‘Les Reines de Cambrils’. Aquesta fusió no només amplifica l’oferta gastronòmica, sinó que també enriqueix l’experiència dels visitants amb un ampli ventall de plats que es podran degustar entre el 14 de febrer i el 23 de març.

Un Esdeveniment Amb Més Participació

Amb un total de 38 restaurants implicats, aquesta edició marca un augment significatiu en la participació, oferint menús dissenyats per a satisfer els paladars més exigents. Cada establiment aportarà la seva pròpia interpretació de les galeres i les carxofes, destacant la importància dels productes locals en la gastronomia de la regió.

Activitats Diverses i Enriquidores

El programa d’activitats que acompanya les jornades inclou visites guiades a la Confraria de Pescadors, on els assistents podran aprendre sobre el procés de captura de les galeres. Aquestes visites es realitzaran tots els divendres de febrer i març, i s’espera que atraguin tant locals com turistes.

Tradició i Innovació en un Sol Esdeveniment

El primer esdeveniment que se celebrarà és un esmorzar especial per a pagesos i pescadors jubilats, pensat per fomentar la convivència entre aquests dos sectors que històricament han estat separats. Aquesta iniciativa, que tindrà lloc el 23 de març, busca reconèixer la labor d’aquells que han dedicat la seva vida a la terra i al mar.

Una Col·laboració que Fa Història

Els organitzadors, entre ells la regidora de Promoció Econòmica, Neus Cárdenas, i representants de la Confraria de Pescadors i la Cooperativa Agrícola, han destacat la importància d’aquesta col·laboració. Cárdenas ha expressat que aquest esdeveniment representa una unió entre el mar i la terra, amb l’objectiu de promocionar els productes locals i millorar la imatge de les professions relacionades amb el sector primari.

Dates Clau i Activitats Destacades

El 14 de febrer marcarà l’inici de les jornades, amb activitats que inclouen tastos de plats típics i actuacions musicals. Un dels moments més esperats serà el tast de fideus amb galeres, que es combinarà amb música en viu, creant un ambient festiu i atractiu per a tots.

Restaurants Implicats

Entre els restaurants que participaran en aquesta edició es troben noms destacats com Acuamar, Al Punt, i El Pescador, que aportaran la seva creativitat i passió per la gastronomia local, oferint plats que reflecteixen la riquesa dels ingredients de la zona.

Mirant Cap al Futur

Amb la fusió d’aquests dos esdeveniments, Cambrils es posiciona com un referent en la gastronomia de la Costa Daurada, promou la seva cultura culinària i reforça els llaços entre la comunitat local. Les ‘Reines de Cambrils’ no només celebren la gastronomia, sinó que també són un exemple de com la col·laboració pot enriquir la vida cultural i social d’una regió.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00