Inici » Desaparició d’un turista hongarès a Barcelona

Desaparició d’un turista hongarès a Barcelona

by PREMIUM.CAT
un home amb camisa blava davant d'un edifici amb dos homes darrere seu i un home amb camisa blava, Avgust Černigoj, imatge promocional, retrat d'un personatge, arbeitsrat für kunst

Investigació en curs

Els Mossos d’Esquadra estan fent una investigació sobre la desaparició d’un turista hongarès a Barcelona. L’home, identificat com a Tamas Babai, de 37 anys, va desaparèixer el 2 de juny i la seva família ha estat buscant-lo des de llavors.

Detalls de la desaparició

Segons la família, Tamas va arribar a Barcelona a mitjans de maig i va estar compartint vídeos i imatges de llocs emblemàtics a les xarxes socials. L’últim cop que van tenir contacte amb ell va ser el 2 de juny, i des d’aleshores no han sabut res del seu parador.

Característiques físiques i descripció

Tamas Babai fa aproximadament 1,70 metres d’alçada, pesa al voltant de 80 quilos i té pèl castany fosc i calvície parcial. A més, té els ulls foscos i un tatuatge en forma de peix koi a l’espatlla esquerra. La seva complexió física és normal. Al moment de la seva desaparició, portava una motxilla negra.

Trucat a la col·laboració

La família de Tamas ha distribuït la seva imatge i característiques físiques per sol·licitar la col·laboració de qualsevol persona que pugui tenir informació sobre el seu parador. Qualsevol detall pot ser de gran ajuda per a la investigació en curs.

Apassionat per la fotografia i els vídeos

Segons la seva germana, Tamas és un apassionat de la fotografia i els vídeos. Durant la seva estada a Barcelona, ​​va compartir imatges de llocs emblemàtics com la Sagrada Família i els vídeos que mostraven l’arquitectura de la ciutat i activitats d’oci. Sempre portava la càmera i la motxilla negra.

Cridat a la calma

La família de Tamas Babai fa una crida a la calma i demana a qualsevol persona que tingui informació sobre el seu parador que es comuniqui amb les autoritats. La investigació està en curs i s’espera que s’aclareixin els detalls de la desaparició.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00