Inici » Descobreix ‘Des del demà’, la nova sèrie d’Álex González i Marta Hazas a Disney+

Descobreix ‘Des del demà’, la nova sèrie d’Álex González i Marta Hazas a Disney+

by PREMIUM.CAT
un home i una dona es posen junts per a una foto al plató de l'espectacle el horroquero de mierzor?, Eva Gonzalès, imatge promocional, una foto, plasticien

Álex González i Marta Hazas presenten la seva nova sèrie a ‘El hormiguero’

Álex González i Marta Hazas han estat convidats al programa ‘El hormiguero’ per donar a conèixer la seva darrera producció televisiva. Es tracta de ‘Des del demà’, una sèrie de drama sobrenatural que estarà disponible a la plataforma de streaming Disney+ a partir d’aquest dimecres.

Una mare amb una habilitat desconeguda

La trama de la sèrie gira al voltant d’una mare que descobreix un mineral desconegut després de traslladar-se a casa seva. Aquest mineral li atorga l’habilitat de veure fragments del futur, incloent-hi la mort de la filla pròpia. Amb l’ajuda d’un policia que ha experimentat una cosa semblant, la protagonista lluitarà per canviar el destí de la filla.

Un thriller amb amor, acció i intriga

Álex González descriu la sèrie com un thriller que combina elements d?amor, acció i intriga, cosa que la fa especial i atractiva per a tot tipus de públic. Amb vuit capítols, ‘Des del demà’ promet mantenir els espectadors en suspens amb la seva trama emocionant i misteriosa.

Opinions sobre el paranormal

Durant l’entrevista a ‘El hormiguero’, tant Álex González com Marta Hazas van compartir les seves opinions sobre el paranormal. Álex va confessar que encara que no creu al 100%, sí que ha tingut experiències amb vidents que han encertat en algunes coses. D’altra banda, Marta es va mostrar més escèptica i creu que moltes vegades hi ha explicacions racionals pel que sembla sobrenatural.

Una sèrie que uneix aficions

Durant el rodatge de ‘Des del demà’ a Bilbao, Álex i Marta van aprofitar per intercanviar aficions i hàbits. L’Àlex va convèncer la Marta perquè s’apuntés al gimnàs i ella el va introduir al món dels pintxos. Aquesta experiència en comú va enfortir la seva amistat i va enriquir el temps junts durant el rodatge.

Una anècdota divertida

Álex González va compartir una anècdota divertida sobre la seva relació amb el director i productor de la sèrie, Dani Écija. Hi va haver una discrepància sobre si l’Àlex havia de deixar-se bigoti per al seu personatge, però al final va decidir no fer-ho. Tot i que al principi pensava que el bigoti de Dani era poc notable, després es va adonar que era més prominent del que pensava. Aquesta anècdota va generar rialles al plató d”El hormiguero’.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00