Inici » El Campus Gospel de Rajadell: Un Epicentre Musical Durant 18 Anys

El Campus Gospel de Rajadell: Un Epicentre Musical Durant 18 Anys

by PREMIUM.CAT
un home de peu davant d'una multitud de persones parlant entre elles amb un micròfon a la mà, Bholekar Srihari, jayison devadas, una il·lustració d'un llibre de contes, samikshavad

Una Localitat Transformada per la Màgia del Gospel

Durant 18 anys, el petit poble de Rajadell ha esdevingut l’epicentre de la música gospel, atraient més de 1.500 persones al llarg dels anys. Aquest cap de setmana, el campus ha celebrat la seva majoria d’edat amb entusiasme i una gran afluència d’alumnes.

El Secret de l’Èxit

Què ha fet possible aquest fenomen a Rajadell? La resposta rau en diversos factors, incloent un poble acollidor, una organització apassionada, la participació de reconeguts grups musicals i uns alumnes fidels que tornen any rere any.

Diversitat i Enthusiasme

L’edició d’enguany ha atràs participants de diverses procedències, amb una mitjana d’edat de 53 anys. Catalans, francesos i persones de diverses regions d’Espanya han convergit a Rajadell per compartir la seva passió pel gòspel.

El Mestre Darrere la Màgia

El músic manresà Ramon Escalé és l’artífex d’aquesta iniciativa, que va començar fa 18 anys amb una visió i passió inigualables pel gòspel. La seva dedicació ha portat estrelles internacionals al campus i ha consolidat la seva reputació arreu del món.

Una Experiència Transformadora

Els campusins descriuen la seva experiència com transformadora, amb un ambient acollidor i una sensació de comunitat que perdura any rere any. El gòspel ha teixit llaços d’amistat entre persones de tot el món, creant una xarxa global d’entusiastes de la música gospel.

Un Futur Brillant

Amb el suport d’una organització compromesa i la passió dels participants, el Campus Gospel de Rajadell continua sent un far de la música gospel. Amb plans per celebrar el seu 25è aniversari l’any vinent, el campus promet seguir inspirant i unint amants del gòspel de tot el món.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00