Inici » El Duel Gastronòmic de l’Empordà: Qui S’emporta la Corona?

El Duel Gastronòmic de l’Empordà: Qui S’emporta la Corona?

by PREMIUM.CAT
un plat de menjar i una copa de vi sobre una taula amb vistes a muntanyes i arbres al fons, marca Christian Hilfgott, fotografia professional d'aliments, natura morta, fotorealisme

Un Estiu de Competència en la Restauració

L’estiu ha arribat a la seva fi, i amb ell, el concurs per descobrir el millor restaurant d’interior a l’Empordà. Tres establiments han lluitat pel títol: el Tres Margarit, situat a la Bisbal d’Empordà, El Borinot de Peratallada i Cal Carreter de Sant Sadurní de l’Heura. En aquesta edició, els participants han exhibït no només la seva destresa culinària, sinó també una competitivitat intensa que ha provocat moments de tensió i crítiques afilades.

Tres Margarit: Un Espai de Somni amb Deficiències

El Tres Margarit ha captat l’atenció dels rivals amb les seves espectaculars vistes i un ambient cuidat. Els competidors han elogiats les terrasses i la decoració interior, però no tot ha estat elogis. Un tupper amb enciam oxidat ha aixecat sospites, i el Toni de Cal Carreter ha posat en dubte la necessitat de tants fogons moderns. A taula, les opcions eren limitades, fet que va provocar que els rivals consideressin que el menú estava més pensat per als clients de l’hotel que per a un dinar competitiu.

Valoracions i Resultats

Malgrat les crítiques, el Tres Margarit ha obtingut una mitjana de 6, amb l’espai destacant amb un 8, però el preu ha estat un dels punts febles, amb un 4,5. La qualitat del menjar ha rebut una nota justa de 5,5.

El Borinot: Expectatives Trencades

El Borinot ha sorprès amb la seva decoració, que no ha estat tan rústica com s’esperava. No obstant això, la cuina ha deixat molt a desitjar; els rivals han trobat mostassa caducada i una sobrecàrrega de plats preparats. La carta, excessivament extensa, ha provocat riures i confusions entre els participants.

Crítiques i Reaccions

Les queixes han arribat a un nou nivell quan el Toni ha assenyalat que el cargol servit era excessivament oliós i mancat de condiments. El plat de foie ha aixecat preocupacions sobre la seva preparació, amb el Marc Ribas negant-se a tastar-lo per por a possibles riscos. Les postres, reconegudes com comprades, han contribuït a les valoracions negatives, amb una mitjana de 6 final.

Cal Carreter: Un Final Desastrós

Cal Carreter ha estat l’últim en ser visitat, i les expectatives eren altes. No obstant això, el que els rivals van trobar va ser brutícia i desordre que van considerar inacceptable. Les queixes no van trigar a arribar, amb el Toni i la seva filla Yasmina Rueda mostrant-se extremadament crítics amb les condicions del local.

El Dinar que Va Ser un Desastre

El menú ha estat un reflex de la seva cuina de cassola, però la falta d’atenció als detalls ha provocat errors greus, com la mala manipulació dels ingredients. El plat de musclos, que contenia ingredients prohibits per a alguns dels comensals, ha provocat una reacció contundent de Marc Ribas, qui ha refusat menjar-lo per motius de seguretat. Les valoracions finals han estat devastadores, amb un 4,8 de mitjana.

L’Anunci del Guanyador

La tensió ha arribat al seu punt àlgid amb la presentació de les puntuacions finals. El Tres Margarit, amb una nota de 7, ha estat declarat guanyador, amb el seu plat estrella, l’arròs a la marinera, que ha deixat una impressió duradora. El Borinot s’ha quedat amb un 6, mentre que Cal Carreter ha tancat amb un 4,9, demostrant que la competitivitat a la restauració pot ser tan afilada com un ganivet.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00