Un Preferit Inesperat
Tot i el seu èxit financer i reconeixement mundial, el futbolista argentí s’inclina pels sabors senzills i familiars. El seu plat preferit no són les excentricitats culinàries, sinó unes delicioses milaneses que sa mare, Celia Cuccittini, prepara amb molt d’amor.
El llegat familiar a la cuina
Celia, mare del famós jugador, ha revelat el secret darrere d’aquesta recepta tan apreciada. Durant l’última Copa Amèrica, els xefs de l’equip nacional van intentar replicar aquest plat emblemàtic, destacant-ne la importància en la tradició familiar Messi.
Recreant la Recepta
Tomás Messi, nebot del futbolista, ha compartit un vídeo a les seves xarxes socials on la seva àvia explica com fer aquestes cobejades milaneses. La recepta comença amb l’elecció de la carn, que ha de ser filetejada finament i despullada de greix per assegurar-ne la tendresa.
El Toc Especial de la Salsa
Celia esmenta que cada família té el seu propi estil per preparar la salsa, ia la dels Messi, una mica més de pebre marca la diferència. Per fer-la, es combinen tomàquets triturats amb ceba i s’assaona al gust mentre es cuina lentament.
La Preparació Detallada
El procés d’empanització és crucial; els filets han d’estar ben coberts de pa ratllat, però cal treure’n l’excés. Després s’enfornen fins a daurar-se, se’ls afegeix la salsa i un toc de formatge per gratinar, cosa que crea una combinació irresistible.
Acompanyaments Preferits
Tot i que les milaneses són comunament acompanyades de papes fregides a Argentina, la família Messi prefereix gaudir-les amb arròs, una elecció que en ressalta la connexió familiar i els gustos personals.
Un enllaç més enllà del menjar
Gràcies als vídeos de Tomàs, no només aprenem a cuinar el plat favorit del seu oncle, sinó que també descobrim altres aspectes de la seva vida, com el desig de visitar les majestuoses cataractes d’Iguazú. Veurem aviat un vídeo sobre aquesta aventura familiar?