El sorprenent camí cap a la sobrietat de Cara Delevingne

un home amb una bandana al cap i un collaret al coll i una jaqueta al cap, Cam Sykes, fuster kai, un retrat de personatges, arte povera

Un canvi radical enmig d’una crisi

Hi ha esperança en veure com cada cop més celebritats superen les seves addiccions. Un exemple recent és el de Cara Delevingne, que va fer un gir dràstic a la seva vida. Li va ser difícil identificar els seus problemes d’addicció, els quals es van agreujar amb la seva entrada a la indústria de la moda. La seva primera experiència en el modelatge va tenir lloc fa més de deu anys, participant en un reportatge sobre barrets. No obstant això, el seu enllaç amb les càmeres va iniciar molt abans, deixant una empremta duradora.

Lluitant contra dimonis personals

Des de nena, Cara Delevingne va enfrontar l’assetjament escolar i la depressió, cosa que la va portar a admetre que els seus problemes amb l’alcohol van començar als 8 anys. Per a molts, és difícil oblidar l’episodi del 2022, quan unes fotos van mostrar el seu estat de salut molt deteriorat. Arran de la seva addicció a les drogues, va ser captada descurada, descalça i amb la mirada perduda, sense poder controlar els seus moviments ni deixar de fumar. No s’assemblava gens a la glamurosa rossa que dominava les passarel·les de moda més prestigioses del món. En canvi semblava una persona més afectada per l’addicció.

L’incident va passar a l’aeroport de Califòrnia, després de ser desallotjada del jet privat de Jay-Z. Es veia erràtica i fora de si mentre parlava per telèfon, amb el guardaespatlles esperant per portar-la a casa seva. La publicació d’aquestes fotos va alarmar els amics i familiars, preocupats per la salut mental. En aquell moment, la Cara vivia en condicions gairebé indigents, però aquesta experiència la va motivar a buscar la sobrietat. Ara, podeu mirar aquests moments difícils des d’una perspectiva diferent.

Reflexions sobre una infància tumultuosa

En una entrevista amb la revista Sunday Times, la model va parlar obertament sobre les seves addiccions, revelant que la seva relació amb l’alcohol va començar molt abans del que es pensava. Va recordar un casament familiar el 2001, quan no tenia ni nou anys. ‘Aquell dia em vaig emborratxar,’ va confessar. ‘I només tenia vuit anys. Quina edat tan absurda per emborratxar-me!’ Posteriorment, va admetre que havia recorregut a substàncies en els moments més baixos.

La Cara va reflexionar sobre les raons que la van portar a les drogues ia l’alcohol, per concloure que pensava que aquestes substàncies l’ajudaven a superar qualsevol situació difícil. Tot i això, la realitat era oposada, les drogues i l’alcohol només contribuïen a la seva tristesa i depressió constant. “Sento que he recuperat el meu poder i que ja no estic sota el control de factors externs”, va explicar. Tot això va canviar després del devastador incident a l’aeroport.

Un cicle familiar d’addiccions

Repassant la seva infantesa, els problemes de salut mental la van acompanyar des de molt aviat. Criada en una acomodada i conservadora família britànica, va assistir a un internat exclusiu per a nenes de l?alta societat. Cara ha esmentat repetidament que trista va ser la seva infància. La seva mare, Pandora Delevingne, era addicta a l’heroïna i patia bipolaritat no diagnosticada, enfrontant-se durant anys a la seva addicció mentre criava les filles. Avui dia, Cara agraeix haver sortit d’aquest cercle autodestructiu.

L?incident del 2022 va ser un punt d?inflexió que li va brindar l?oportunitat de rectificar els seus errors i enfocar-se en la seva sobrietat. Actualment, Cara Delevingne se sent orgullosa de si mateixa per haver deixat enrere aquest fosc capítol de la seva vida.

Related posts

Un paisaje sereno que representa el majestuoso 'Pirineus', con imponentes 'montañas' cubiertas de exuberantes 'bosques' verdes bajo un cielo azul claro. En primer plano, una corriente suave fluye sobre 'piedras' suaves, que refleja la luz del sol y rodeada de flores silvestres vibrantes en varios colores, como 'amarillo', 'púrpura' y 'blanco'. Un pequeño cartel de madera dice 'Valls d’ àneu', que indica la belleza natural de la zona. En el fondo, los picos escarpados de las 'montañas' se elevan bruscamente, su parte superior espolvoreada con 'nieve', mientras que algunas nubes blancas esponjosas se desvanecen perezosamente. A un lado, una revista abierta titulada 'àrnica' se encuentra en una gran roca, mostrando impresionantes imágenes de vida silvestre y plantas locales, insinuando el rico contenido naturalista que ofrece la revista. La escena captura la esencia de la conexión entre 'naturaleza' y 'cultura', invitando a los espectadores a explorar y apreciar las maravillas del paisaje pirino.

Àrnica: Un Viatge Natural i Cultural pels Pirineus

Una escena 'académica' que representa Lluís Coromina Verdaguer, un 'médico' en 'Historia contemporánea', sentada en un 'escritorio de madera' abarrotado de 'libros' y 'artículos' relacionados con su investigación sobre Laureà Dalmau I Pla. El escritorio está iluminado por una 'lámpara de escritorio vintage', lanzando un brillo cálido sobre un 'cuaderno' lleno de notas escritas a mano y bocetos de la vida de Dalmau. En el fondo, una 'estantería' está llena de 'textos históricos' y 'obras literarias' en 'catalán', que refleja las contribuciones de Dalmau a la 'medicina' y la 'literatura'. Una 'fotografía enmarcada' de Dalmau cuelga en la pared, mostrándolo en un 'traje formal', exudando un sentido de 'gravedad intelectual'. La atmósfera es una de 'dedicación' y 'beca', con una 'ventana' que permite que se filtre la 'luz natural' suave, simbolizando la 'iluminación' que proviene de la 'investigación histórica'.

Laureà Dalmau: Un Mèdic i Polític Gironí en el Recerca Històrica

Una escena vibrante se desarrolla en el vecindario de 'Vallcarca', Barcelona, ​​donde una multitud diversa se reúne para la manifestación alternativa 'Día de mayo'. La atmósfera está acusada de energía a medida que los participantes tienen pancartas y pancartas coloridos, mostrando prominentemente el eslogan Conta la Guerra I El Capital: D’Aquí I de Fora, Som la Mateixa Classe Treballadora '. La multitud es una mezcla de individuos de diversos orígenes, unidos en su lucha contra el aumento de los 'precios de alquiler' y el costo de vida, que destacan como factores clave que contribuyen a la pobreza severa que afecta a '700,000 catalanes'. El telón de fondo presenta la arquitectura distintiva de Vallcarca, con sus calles estrechas y espíritu comunitario, simbolizando años de 'lucha del vecindario' para el acceso a la vivienda. Los manifestantes están vestidos con una variedad de ropa, algunas con insignias sindicales de 'Solidaritat Obrera', 'Cos', 'CGT Catalunya', 'IAc', 'CNT Catalunya-Balears' y 'Cobas', que

Vallcarca, el nou epicentre de la lluita treballadora