Inici » El Turisme Musical: Una Tendència a Auge per als Amants de la Música

El Turisme Musical: Una Tendència a Auge per als Amants de la Música

by PREMIUM.CAT
una multitud de gent en un concert amb les mans a l'aire i una persona davant d'ells, Ella Guru, somni, foto microscòpica, renaixement

L’Encant del Turisme Musical

El viatge no és només explorar noves destinacions, conèixer monuments o gaudir de la gastronomia local. També és una oportunitat per submergir-se en l’experiència única per assistir a concerts i festivals musicals. El turisme musical, també conegut com a Gig tripping, ha emergit com una de les tendències més destacades en l’àmbit dels viatges, segons el reconegut portal de reserves en línia Skyscanner.

L’Atractiu dels Concerts i Festivals

L’últim informe de Tendències de Viatge de Skyscanner revela que una part significativa dels viatgers espanyols estaria disposada a agafar vols tant curts com de llarga distància per presenciar els seus artistes favorits en viu. De fet, el 42% dels espanyols planeja assistir a un concert o festival el 2024, xifra que puja al 58% entre els joves de 18 a 24 anys.

Destinacions Emblemàtiques per al Turisme Musical

Eivissa

Antany refugi de la cultura hippie, avui ofereix una vibrant escena musical amb discoteques impressionants, festes a la vora del mar i espectacles a la platja de Benirràs.

Nord d’Anglaterra

El Warehouse Project a Manchester i el Northern Quarter a Leeds són epicentres de l’energia dels grans clubs nocturns i els pubs acollidors que allotgen artistes emergents.

San Francisco

Aquesta ciutat acull des d’establiments clàssics fins a íntims garitos, i ofereix una àmplia gamma d’experiències musicals per als viatgers amants de la música en viu.

Barcelona

El Primavera Sound i el Sónar atrauen turistes de tot el món per gaudir de festivals de renom i una fusió de música electrònica, creativitat i tecnologia.

Nashville

Coneguda com la capital de la música nord-americana, Nashville ofereix una rica diversitat musical que abasta des del country i el bluegrass fins al jazz i el blues, amb nombrosos locals que ofereixen música en viu de forma gratuïta durant tot el dia.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00