Inici » Eleccions Europees: S’Acabà la Festa irromp al Parlament Europeu amb 3 diputats

Eleccions Europees: S’Acabà la Festa irromp al Parlament Europeu amb 3 diputats

by PREMIUM.CAT
una dona amb un vestit blau i perles s'asseu davant la pantalla d'un ordinador i mira cap al costat, Eva Gonzalès, tret al cap, retrat d'un personatge, arbeitsrat für kunst

El partit S’ha acabat la Festa, liderat per Alvise Pérez, obté 3 escons al Parlament Europeu

El partit polític S’ha acabat la Festa, encapçalat pel conegut analista polític Alvise Pérez, ha aconseguit un important resultat a les eleccions europees. Amb un total de 799.307 vots, cosa que representa el 4,59% del vot, el partit ha aconseguit 3 escons al Parlament Europeu. Aquest resultat és equiparable a l’obtingut pel partit Sumar, liderat per Yolanda Díaz, que també ha aconseguit 3 escons.

Alvise Pérez: un controvertit analista polític que ha guanyat notorietat en els darrers anys

Alvise Pérez, nascut a Sevilla el 1990, és un analista polític que ha adquirit fama els últims anys a través de les xarxes socials, especialment a Twitter i el seu canal de Telegram. Anteriorment, va estar afiliat a Ciutadans i va ocupar el càrrec de cap de gabinet de Toni Cantó a la Comunitat Valenciana. La seva popularitat ha estat basada en la difusió d’informació controvertida, en molts casos desmentida, però que ha trobat ressò en sectors de l’extrema dreta.

Un desafiament per a Vox i el PP

La irrupció de S’Acabó la Festa al panorama polític suposa un desafiament per a Vox, ja que Alvise Pérez ha obtingut una part significativa dels seus votants. A més, el partit també representa un problema per al PP, que busca unificar el vot de la dreta en totes les variants. La presència de S’Acabó la Festa penalitza clarament el PP, en dividir l’espectre ideològic de la dreta.

Polèmiques i condemnes

Alvise Pérez ha estat envoltat de diverses polèmiques al llarg de la seva carrera. Al març de 2020, va ser condemnat per difondre informació falsa sobre Manuela Carmena durant la pandèmia del coronavirus. A més, ha protagonitzat enfrontaments amb periodistes a qui acusa de tenir connexions amb partits polítics. Tot i les falsedats en els seus discursos, ha aconseguit guanyar-se un lloc a la societat.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00