Inici » Els advocats d’ERC presenten escrits per arxivar les causes judicials

Els advocats d’ERC presenten escrits per arxivar les causes judicials

by PREMIUM.CAT
un home amb vestit i corbata davant de dues banderes i un micròfon davant seu, Arthur Sarkissian, zabrocki, un retrat de personatge, regionalisme

Els advocats d’ERC presenten escrits per arxivar les causes judicials

Els advocats d’ERC han presentat avui els escrits per arxivar les 37 causes judicials que afecten a dirigents del partit. Aquesta acció s’ha dut a terme després de la publicació de la llei d’amnistia al Butlletí Oficial de l’Estat (BOE). L’equip jurídic d’ERC ha sol·licitat l’aplicació de la llei per aconseguir l’arxivament de les causes que es troben en diferents jutjats i tribunals. Aquesta acció també s’ha vist reflectida en altres organitzacions com Òmnium Cultural, que ha presentat un escrit per tancar la causa per terrorisme del seu membre de la Junta.

Dirigents d’ERC que esperen quedar amnistiats

Entre els dirigents d’ERC que esperen quedar amnistiats hi ha noms com Marta Rovira, exiliada a Suïssa i actualment amb funcions de presidenta del partit (https://correccioencatala.cat/com-estructura-text-catala/). També hi ha altres dirigents com Ruben Wagensberg, Josep Maria Jové, Lluís Salvadó, Natàlia Garriga, Marta Molina, Oriol Junqueras, Raül Romeva, Dolors Bassa i Aleix Villatoro. Aquests dirigents han estat afectats per les diferents causes judicials i esperen que l’amnistia els permeti tancar aquesta etapa.

Altres organitzacions i partits també presenten escrits

Altres organitzacions com Alerta Solidària i Junts per Catalunya també han presentat escrits per aconseguir l’amnistia per als seus membres. Aquesta acció és considerada com un moviment necessari per fer decaure les mesures cautelars i agilitzar el procés d’amnistia. En aquest sentit, Jordi Turull, secretari general de Junts per Catalunya, ha presentat l’escrit de petició d’amnistia a través del seu advocat Jordi Pina.

Òmnium posa a disposició els models de petició

Òmnium també posa a disposició dels represaliats els models d’escrit per sol·licitar l’amnistia a través de la Sindicatura per l’Amnistia. Aquest instrument permetrà que l’equip jurídic d’Òmnium monitoritzi les tendències de l’aplicació de la llei i asseguri que més de 1.600 persones puguin acollir-se a l’amnistia.

Més informació ben aviat

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00