Inici » Els Bluewave Days: Sensibilització i Protecció dels Oceans

Els Bluewave Days: Sensibilització i Protecció dels Oceans

by PREMIUM.CAT
una massa d'aigua amb vaixells surant i un turó al fons amb una ciutat a l'altre costat, Christo, filtre polaritzador, una pintura mate, art ecològic

La Bluewave Alliance i els Bluewave Days

La Bluewave Alliance, promoguda pel laboratori de fotoprotecció i dermocosmètica ISDIN, està organitzant la segona edició dels Bluewave Days, una iniciativa que busca sensibilitzar la població sobre la importància de la protecció i regeneració dels mars i oceans. Aquest esdeveniment, que durarà sis dies, ofereix més de 60 activitats en diverses localitats del litoral mediterrani.

El Symposium i les Taules Rodones

El punt àlgid dels Bluewave Days serà el Symposium que es durà a terme el dijous 13 de juny a l’Auditori del Port Olímpic de Barcelona. Aquest Symposium comptarà amb la participació de científics experts, emprenedors de la sostenibilitat i empreses compromeses que compartiran idees i solucions per conservar i protegir l’ecosistema marí. Durant l’esdeveniment, es realitzaran quatre taules rodones que abordaran temàtiques com els darrers avenços en la protecció dels espais marins i la combinació de la ciència, la tecnologia i l’art com a solució per rejovenir la Mediterrània a través del projecte Sea Spores.

Participants Destacats

El CEO d’ISDIN, Juan Naya, obrirà el Symposium, que també comptarà amb la participació de destacats investigadors del CSIC com la biòloga marina Emma Cebrián, el científic Enric Ballesteros del CEAB (Centre d’Estudis Avançats de Blanes) i Josep Lluís Pelegrí, de l’Institut de Ciències del Mar. Així mateix, participaran representants de més de 24 empreses i entitats col·laboradores.

Altres Destacats Esdeveniments

Durant els Bluewave Days, també es presentarà la minisèrie Waves of Tomorrow creada per la Bluewave Alliance i Odicean Expeditions per inspirar sobre les Àrees Marines Protegides. La ponència de clausura serà a càrrec de Manu San Félix, biòleg marí, explorador de National Geographic i fundador de l’Associació Vellmarí, qui ha dedicat la seva vida a la investigació i cura de la naturalesa.

Reconeixement i Activitats Sostenibles

Després del Symposium es realitzarà una gala i lliurament dels Bluewave Awards, que reconeixeran el treball de Michel André, expert en tecnologia acústica aplicada a la protecció del medi marí; Lorenzo Quinn, escultor contemporani que ha contribuït a conscienciar sobre la importància de la protecció del medi ambient, i també Iosune Uriz, destacada científica especialitzada en taxonomia, biologia i genètica de poblacions d’esponges marines. A més de l’acte principal, durant els Bluewave Days, s’estan organitzant diverses activitats pel territori espanyol, com la Setmana de busseig sostenible en diferents municipis de la Costa Brava i altres accions subaquàtiques a diverses localitats costaneres.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00