Inici » Els Pets i La Ludwig Band actuaran a Londres

Els Pets i La Ludwig Band actuaran a Londres

by PREMIUM.CAT
un home amb vestit de peu al costat de dues cabines telefòniques vermelles en un carrer d'una ciutat europea amb cotxes, David Young Cameron, imatge promocional, una foto acolorida, estil tipogràfic internacional

La promotora musical Bona Gents organitza el concert

El proper divendres 29 de novembre, els Pets i La Ludwig Band oferiran un concert a Londres. L’esdeveniment serà organitzat per la promotora musical catalano-anglesa Bona Gents, que ja ha portat altres actuacions catalanes a la capital anglesa en el passat. En aquesta ocasió, la promotora ha creat un vídeo promocional inspirat en el món de James Bond, amb la participació de la dibuixant Pilarín Bayés, que interpreta el paper d’M, Lluís Gavaldà, que encarna el personatge de Bond, i els membres de la Ludwig Band, que fan de agents especials.

Patrocinadors i suport

El concert d’Els Pets i La Ludwig Band compta amb el patrocini d’Estrella Damm UK i el suport del casal catalanoanglesa Catalans UK. A més, una part dels beneficis de l’esdeveniment es destinarà a l’Escola Catalana de Londres.

La trajectòria de Bona Gents

Bona Gents és una promotora musical catalanoanglesa fundada per Oriol Vidal i Benet Aragay. Després dels èxits de les actuacions catalanes anteriors a Londres, la promotora ha decidit organitzar aquest concert amb Els Pets i La Ludwig Band. Bona Gents va néixer amb l’objectiu de dinamitzar i apropar la cultura musical catalana al Regne Unit. Abans de la pandèmia de la covid-19, existia una altra entitat, Roxy in Subtitles, que portava artistes emergents de Catalunya i Espanya a Londres, però va desaparèixer. Vidal i Aragay van decidir agafar el relleu d’aquesta entitat per donar oportunitats als músics catalans.

Celebració dels 40 anys d’Els Pets

Aquest concert arriba poc després que Els Pets anuncessin una gran festa per al 2025 en motiu del seu 40è aniversari. El grup celebrarà els seus 40 anys damunt dels escenaris amb una sèrie de concerts en què interpretaran íntegrament quatre dels seus discos més coneguts: Calla i balla (1991), Bon dia (1997), Agost (2004) i Som (2018). Els concerts tindran lloc a l’Auditori de Girona els propers 1 i 2 de febrer, i més dates s’anunciaran properament.

Els Pets: un referent de la música pop-rock catalana

Els Pets és un grup de rock català i pop rock originari del poble de Constantí, a Tarragona. El grup està format per Lluís Gavaldà a la veu i guitarra, Joan Reig a la bateria i Falin Cáceres al baix. Amb quasi quatre dècades de trajectòria, Els Pets són considerats com un dels grans referents de la música pop-rock catalana. Han evolucionat des del rock irreverent i festiu fins al pop d’autor costumista amb lletres d’alta qualitat literària. Actualment, el grup compta amb tres músics més: Joan-Pau Chaves als teclats, Jordi Bastida a la guitarra i Marcel Cavallé a la guitarra.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00