Inici » Experiència gastronòmica a l’Hotel Serras: Tradició i innovació culinària

Experiència gastronòmica a l’Hotel Serras: Tradició i innovació culinària

by PREMIUM.CAT
un home amb una jaqueta groga sostenint un paraigua sota la pluja en un carrer de la ciutat amb edificis i gent, Andrea Orcagna, fotografia de retrat, retrat d'un personatge, realisme màgic

Una proposta culinària única a l’Hotel Serras

El reconocido cantante de Xàtiva, Raimon, solía expresar en una de sus canciones que ‘Al meu país la pluja no sap ploure’ (en mi país la lluvia no sabe llover), una afirmación que cobra relevancia en medio de la intensa lluvia que actualmente empapa la ciudad de Barcelona.

A l’Hotel Serras, s’ha donat la benvinguda a Fabio Gambirasi i Roser Asensio, procedents del guardonat restaurant Agreste, amb l’objectiu d’oferir una experiència gastronòmica italocatalana que cerca fusionar la tradició amb l’avantguarda culinària.

La fusió italocatalana a l’Hotel Serras

Fabio, originari de Lombardía, Itàlia, presenta un menú degustació de sis passos que reflecteix la influència dels sabors, colors i aromes de la seva terra natal, tot i que també incorpora elements de la cuina catalana.

Tot i la pluja torrencial que buida els carrers de Ciutat Vella, el menjador de l’hotel és ple de clients ansiosos per gaudir d’aquesta proposta culinària única.

Una experiència gastronòmica excepcional

Els comensals són rebuts amb un vi rosat de l’Empordà, Rosa d’Àmfora, abans de delectar-se amb plats icònics del restaurant Agreste, com l’anxova del Cantàbric i la gorgonzola dolça, la panizza fregida amb crema de llimona sard, papada de gla i romaní, entre d’altres.

L’experiència culinària continua amb cappelletti artesanals de parmesà, frega amb gambes del Mediterrani, lloms de moll de roca amb suquet a la catalana, presa ibèrica d’Arturo Sánchez a la milanesa, i culmina amb postres exquisides com maduixes del Maresme amb sorbet de maduixa, saüc i xantillí, i un tiramisú amb un toc de rom.

Un futur prometedor

Roser revela que el restaurant Agreste tancarà temporalment per fer millores, reafirmant el seu compromís amb la idea original d’un restaurant amb vivenda i un hort silvestre per cultivar productes frescos.

La presència del Restaurant Agreste a l’Hotel Serras ofereix als comensals una oportunitat única de gaudir d’una cuina que equilibra les arrels de Fabio amb el seu entorn actual, brindant una experiència gastronòmica que captiva els sentits i el paladar.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00