Exquisits Pastissos d’Autor a l’Hotel Mandarin Oriental de Barcelona

Una Experiència Dolça i Exclusiva

El reconegut restaurant Blanc, situat al prestigiós hotel Mandarin Oriental al passeig de Gràcia de Barcelona, ​​presenta una oportunitat única per als amants de la rebosteria. Fins al 2 de juny, els comensals es podran delectar amb una selecció de pastissos exclusius elaborats pel talentós pastisser Miquel Guarro. Aquesta col·laboració efímera, coneguda com a pop-up, té com a objectiu apropar l’alta rebosteria al públic barceloní, oferint una experiència gastronòmica dolça de la més alta qualitat.

Pastissos que Enlluernen

Des de les 15:00 fins a les 19:00, cada dia fins al 2 de juny, l’hotel Mandarin Oriental ofereix l’oportunitat de degustar alguns dels pastissos més exquisits de la ciutat. Miquel Guarro ha creat sis petites obres d’art amb sabors, formes i textures úniques, cadascuna amagant un món de sensacions a cada mos. Entre les creacions disponibles es troben el carbó de sèsam negre amb iogurt i yuzu, el mirall de xocolata de Belize amb ametlla i nibs de cacau, la maragda de te verd matxa, cirera i flor de cirerer, i la Margarida de coco, maracujà, ametlla i Mescal.

Creativitat i Prestigi

Miquel Guarro, reconegut com un dels pastissers més prestigiosos del panorama gastronòmic català, presenta al restaurant Blanc el seu primer projecte en solitari. Amb una trajectòria que inclou experiències en llocs emblemàtics com el restaurant Dos Cielos i l’escola Hofmann, Guarro ha guanyat el Concurs Lluís Santapau al millor xocolater de l’any el 2013. La seva habilitat per crear pastissos que semblen autèntiques joies l’ha posicionat com una estrella a el món de la rebosteria.

Col·laboracions d’Èxit

L’hotel Mandarin Oriental ha estat escenari d’exitoses col·laboracions amb noms destacats de la pastisseria catalana. Abans de la ‘pop-up’ de Miquel Guarro, el restaurant Blanc ha acollit creacions de famosos pastissers com Lluc Crusellas, reconegut com el millor xocolater del món. Cada pastís pot ser gaudit per un preu de 12€, una experiència que sens dubte val la pena compartir amb familiars i amics per poder degustar una varietat d’exquisits pastissos.

Related posts

Rafa Nadal i Xisca Perelló reben Sebastián Yatra i Aitana a casa seva a Mallorca

Jornades de Patrimoni a premium.cat

Dubljevic s’uneix al Saragossa un any després de deixar el València Basket