Inici » Felipe Peraire realitza la seva primera gran inversió en centres comercials

Felipe Peraire realitza la seva primera gran inversió en centres comercials

by PREMIUM.CAT
un home amb vestit i corbata en una habitació plena de prestatgeries de llibres i prestatgeries, Arthur Sarkissian, David Lazar, retrat d'un personatge, premsa privada

Una nova direcció en les inversions de Felipe Peraire

Després de gaudir d’un notable augment en el seu patrimoni personal, l’empresari valencià Felipe Peraire ha decidit realitzar la seva primera gran inversió en el sector dels centres comercials. Amb una inversió de 140 milions d’euros, Peraire ha adquirit tres importants centres comercials a Espanya, marcant així un canvi significatiu en la seva estratègia d’inversió.

El moment oportú per a les inversions en centres comercials

El sector dels centres comercials està experimentant un moment excepcionalment favorable, amb un notable creixement en les inversions i les vendes. Segons informes recents de consultores immobiliàries, aquest sector ha liderat les inversions en el comerç minorista durant els primers mesos d’aquest any, reflectint una tendència positiva i un fort interès dels inversors en aquest tipus d’actius.

El ressorgiment dels centres comercials

Els experts assenyalen que el mercat dels centres comercials està experimentant un ressorgiment significatiu, amb un notable interès dels inversors i un augment en la disponibilitat d’aquest tipus d’actius en comparació amb anys anteriors. Aquesta tendència positiva està impulsada per una combinació de factors, incloent una ràtio atractiva entre risc i rendibilitat, un augment en les obertures de noves botigues i un fort rendiment operatiu dels centres comercials.

Perspectives prometedores per al futur dels centres comercials

Els informes del sector indiquen que els centres comercials continuen demostrant una gran fortalesa i resiliència, amb un creixement significatiu en les vendes de botigues d’oci i entreteniment, així com en la facturació de cafeteries i restaurants. Aquestes dades prometedores, juntament amb una situació econòmica i sectorial favorable, posicionen els centres comercials com un dels actius immobiliaris més atractius per als inversors.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00