Inici » Immunoteràpia a l’Hospital Universitari d’Igualada: Un any de tractaments innovadors

Immunoteràpia a l’Hospital Universitari d’Igualada: Un any de tractaments innovadors

by PREMIUM.CAT
un home amb una bata d'hospital examinat per una infermera i assistent d'infermera a una habitació d'hospital amb un pacient al fons, Fikret Muallâ Saygı, vfx, una foto d'estoc, neoplasticisme

Una opció accessible per als pacients oncològics

Fa un any que els malalts de càncer poden rebre tractaments amb immunoteràpia a l’Hospital Universitari d’Igualada. Abans, aquests tractaments es realitzaven a l’Hospital Duran i Reynals, a L’Hospitalet de Llobregat, i els pacients havien de fer llargs trasllats per rebre el tractament. Gràcies a un acord amb l’Institut Català d’Oncologia (ICO), ara l’Hospital de Dia Oncològic d’Igualada pot oferir aquesta teràpia innovadora als pacients oncològics de la comarca de l’Anoia.

Resultats positius i millora de la qualitat de vida

Durant aquest primer any de tractament, s’han tractat amb immunoteràpia un total de 43 pacients a Igualada. Aquests pacients han estat diagnosticats de diferents tipus de càncer, com el de pulmó, mama, cap i coll, i gàstric. Els professionals del Servei d’Oncologia estan satisfets amb els resultats i destaquen que els pacients han pogut rebre el tractament més a prop del seu domicili, evitant els desplaçaments i millorant la seva comoditat i qualitat de vida.

Futur prometedor per a l’immunoteràpia a Igualada

L’Hospital Universitari d’Igualada té previst continuar administrant tractaments d’immunoteràpia als pacients oncològics i ampliar-ne l’abast. El coordinador de l’àrea d’Oncologia del Consorci Sanitari de l’Anoia, el doctor Fermí Capdevila, destaca que aquesta teràpia permetrà tractar un ventall més ampli de tipus de càncer, millorant l’atenció als pacients en qualsevol situació.

L’immunoteràpia: una revolució en el tractament del càncer

L’immunoteràpia és un tractament innovador que estimula el sistema immunitari del pacient per combatre les cèl·lules canceroses. Aquesta teràpia s’ha convertit en un dels avenços més importants en el camp de l’oncologia en els últims anys. Hi ha diferents tipus d’immunoteràpia que s’administren en funció del tipus de tumor. A més, aquest tractament pot ser utilitzat de forma individual o combinat amb altres fàrmacs, com la quimioteràpia.

Beneficis de l’immunoteràpia a Igualada

L’aplicació de l’immunoteràpia a l’Hospital Universitari d’Igualada ha suposat un gran avanç en l’abordatge del càncer a la comarca de l’Anoia. Els pacients ja no han de desplaçar-se lluny de casa per rebre el tractament, la qual cosa millora la seva qualitat de vida i la dels seus familiars. A més, aquesta teràpia permetrà ampliar l’abast de tractament a diferents tipus de càncer, oferint una opció accessible per als pacients oncològics.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00