Inici » La princesa Anna, hospitalitzada després d’un accident a cavall

La princesa Anna, hospitalitzada després d’un accident a cavall

by PREMIUM.CAT
una reina amb vestit verd i tiara davant d'un edifici amb columnes i una porta, Camille Souter, verd, un barroc flamenc, accionisme vienès

Un greu accident a cavall

El 24 de juny passat, la princesa Anna, de 73 anys, va patir un greu accident a cavall a la propietat de Gatcombe Park, on residia. Aquest incident va requerir el seu ingrés d’urgència a l’hospital.

Comunicat oficial de la Casa Reial

La Casa Reial va emetre un comunicat oficial per aclarir els fets. Segons el comunicat, la princesa Anna va patir ferides lleus i commoció cerebral com a resultat de l’incident a Gatcombe Park. Actualment, roman a l’Hospital Southmead, Bristol, on està sent observada i es preveu que es recuperi completament i ràpidament.

Complicacions i preocupació per la salut

Durant el seu ingrés a l’hospital, es va descobrir que la princesa Anna també patia d’amnèsia com a conseqüència de la caiguda. Aquesta complicació va generar una preocupació addicional per la seva salut.

El suport de la família reial

Durant tot el temps que va estar hospitalitzada, el seu germà, el Rei Carles III, va mostrar un fort suport i preocupació per la seva evolució. Aquest suport familiar va ser constant i significatiu en aquests moments difícils.

Alta hospitalària i recuperació

Després de cinc dies d’hospitalització, la princesa Anna va rebre l’alta i va poder tornar a casa seva a Gatcombe Park. Aquest retorn va ser rebut amb alleujament i alegria per part dels seus familiars i seguidors. Malgrat això, es van donar recomanacions mèdiques perquè es prengués el temps necessari per recuperar-se completament i evitar esforços que poguessin agreujar la seva condició.

La dedicació de la princesa Anna

La princesa Anna és coneguda per ser una de les membres més treballadores de la família reial. Sempre ha pres les seves obligacions reals amb serietat i dedicació. Tot i això, en aquesta ocasió, la seva salut ha pres prioritat sobre els seus compromisos oficials. Sota la indicació del seu equip mèdic, ha decidit cancel·lar tots els seus compromisos i actes oficials temporalment.

Compromisos cancel·lats

La princesa Anna ha anunciat la cancel·lació de diversos compromisos oficials. Entre ells, destaca la seva absència al Monument Nacional a la Guerra de Terranova al Canadà i la visita al vaixell ‘NLV Pharos’ a la costa oest d’Escòcia. Aquestes cancel·lacions s’han realitzat per garantir una recuperació sense contratemps.

La importància de la salut

La salut de la princesa Anna és una prioritat, i tots estan atents a la seva evolució durant el procés de recuperació.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00