Inici » La princesa de Gal·les, Kate Middleton, gaudeix del seu descans estival a Anmer Hall

La princesa de Gal·les, Kate Middleton, gaudeix del seu descans estival a Anmer Hall

by PREMIUM.CAT
un gran edifici amb una gespa al davant i arbres que l'envolten al mig del dia, Christopher Wren, vista aèria, un barroc flamenc, moviment d'arts i oficis

Un refugi de pau i tranquil·litat

La princesa de Gal·les, Kate Middleton, ha decidit passar el seu període de descans estival a Anmer Hall, una mansió situada a Norfolk, Anglaterra. Aquesta decisió forma part del seu procés de recuperació després de rebre el diagnòstic de càncer i començar el tractament de quimioteràpia. Anmer Hall, una majestuosa mansió construïda el 1802 en estil georgià, és una propietat que forma part de la finca Sandringham de 20.000 hectàrees. Va ser un regal de la reina Isabel II al príncep Guillem en ocasió del seu matrimoni. Després d’una extensa i costosa reforma, la família va començar a gaudir d’aquesta residència el 2015.

Una mansió adaptada a les necessitats de la princesa

Anmer Hall compta amb deu habitacions i ha estat adaptada per satisfer les necessitats de la princesa i la seva família. Les renovacions inclouen una nova teulada, una cuina moderna, un hivernacle i una piscina reubicada per a més privacitat. També s’ha redissenyat el jardí interior amb un sostre de vidre i s’ha remodelat la pista de tennis. A més, s’ha realitzat un projecte de paisatgisme que inclou la plantació d’arbres per assegurar la privacitat i tranquil·litat necessàries per a la recuperació de Kate.

Pau i tranquil·litat per a la recuperació

Anmer Hall ofereix un entorn rural i allunyat de les mirades indiscretes, proporcionant a Kate la pau i serenitat que necessita durant el seu procés de recuperació. Els metges han recomanat a la princesa allunyar-se de l’atrafegament de la ciutat i de l’estrès de la vida pública. Aquesta mansió compleix perfectament aquests requisits. A més, la propietat ha estat condicionada per satisfer les necessitats especials de Kate, tenint en compte que el tractament de quimioteràpia pot deixar-la feble en ocasions.

Un estiu de descans i activitats familiars

Durant l’estiu a Anmer Hall, la princesa de Gal·les planeja passar temps de qualitat amb els seus fills. A més de descansar, la família té previst realitzar activitats com barbacoes, passejos pels boscos circumdants i, si la salut de Kate ho permet, gaudir de jornades d’equitació. Aquestes activitats no només proporcionaran moments de felicitat i unió familiar, sinó que també contribuiran al benestar emocional de Kate durant la seva recuperació.

Una pausa en les aparicions públiques

Durant aquest període de descans, Kate Middleton no reprendrà la seva agenda pública. La seva prioritat actual és la seva recuperació total i el benestar de la seva família. Tot i això, la nació continua seguint amb atenció cada pas de la seva recuperació, esperant amb il·lusió el moment en què la princesa pugui tornar amb força renovada per continuar la seva tasca al servei del Regne Unit.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00