Inici » L’Ajuntament d’Alcoi es reuneix amb el centre Gormaget per oferir el seu suport

L’Ajuntament d’Alcoi es reuneix amb el centre Gormaget per oferir el seu suport

by PREMIUM.CAT
un grup d'homes asseguts al voltant d'una taula amb papers davant d'ells i una dona dempeus al final de la taula, Almada Negreiros, pintura a l'oli renaixentista, una fotografia d'estoc, incoherents

L’Associació pro persones amb discapacitat intel·lectual d’Alcoi (Aspromín) busca suport

L’Associació pro persones amb discapacitat intel·lectual d’Alcoi (Aspromín), que compta amb el centre ocupacional i residència Gormaget, està experimentant retards en el pagament de les mensualitats per part de la Conselleria de Serveis Socials. Aquesta situació ha començat des de l’arribada del nou govern de PP i Vox, liderat per Carlos Mazón. Fins a finals de maig, cap mensualitat ha estat cobrada i encara no s’ha rebut el 100% dels pagaments.

Suport de l’Ajuntament d’Alcoi

L’Ajuntament d’Alcoi, a través de la Regidoria de Polítiques Inclusives, ha manifestat la seva intenció de reunir-se amb la direcció del centre Gormaget per oferir el seu suport i explorar possibles maneres d’ajudar l’associació en aquesta situació.

Demora en la reunió amb la Consellera de Serveis Socials

Des de l’1 d’agost de 2023, la Regidoria de Polítiques Inclusives, a través de l’alcaldia, ha sol·licitat una reunió amb la vicepresidenta segona i consellera de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge, Susana Camarero Benítez. Malauradament, després de gairebé un any, encara no s’ha fixat una data per a aquesta trobada (https://correccioencatala.cat/com-estructura-text-catala/).

Reunions prèvies amb l’associació i representants de pares i mares

El 21 de desembre, l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, i la regidora de Polítiques Inclusives, Aroa Mira, es van reunir amb la direcció del centre Gormaget i representants de pares i mares dels alumnes d’Aspromín. Durant aquesta trobada, es van abordar les demandes de l’associació i es va establir un diàleg constant amb els representants.

Compromís de l’Ajuntament

La regidora de Polítiques Inclusives ha expressat el compromís de l’Ajuntament d’Alcoi en donar suport a totes les entitats i treballar per resoldre els problemes que puguin sorgir. Els retards en els pagaments afecten les activitats diàries dels usuaris i generen incertesa entre les seves famílies i els treballadors. Entitats com Aspromín realitzen una tasca fonamental en benefici de les persones amb discapacitat intel·lectual, i és inacceptable que hagin de patir aquests retards que posen en perill el seu funcionament normal. L’Ajuntament d’Alcoi mantindrà converses amb la direcció del centre Gormaget per determinar les accions a prendre i sol·licitarà una nova reunió amb la vicepresidenta segona i consellera de Serveis Socials (https://correccioencatala.cat/com-estructura-text-catala/).

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00