Un Espectacle Culinari Únic
El ritual que acompanya moltes preparacions de la cuina japonesa és veritablement hipnòtic. Observar aquest espectacle és un delit, especialment en presenciar-lo darrere la barra, a la vista del comensal. Cada gest de les mans del cuiner captura l’atenció, cada centelleig dels esmolats ganivets jaspiats captiva, i la precisió del cuiner en no cometre ni un sol error embadalit i genera profunda admiració.
Aquest espectacle encantador és el segell distintiu del nou restaurant japonès, Scapar, que obrirà les portes l’1 de juliol. Ubicat en un carrer tranquil al costat del Turó Park, el restaurant és concebut per l’experimentat cuiner Kouichi Kuwabara, que ha treballat en reconeguts establiments com el Celler de Can Roca i Dos Palillos d’Albert Raurich. Amb una trajectòria de 14 anys, Kuwabara ha dissenyat Scapar com un oasi artificial, una experiència sensorial que busca oferir una fuita de pressa i estrès quotidià.
Una Proposta Gastronòmica Excepcional
Scapar presenta una proposta culinària única, basada en el format ‘omakase’, que ofereix una successió de petits plats elaborats amb el millor producte disponible cada dia. Els comensals podran gaudir d´aquesta experiència de dilluns a dijous a la nit, i els divendres i dissabtes tant al migdia com a la nit, per un preu de 200 € (reserves només per correu).
Durant la jornada de proves prèvia a l’obertura, es van degustar més d’una dotzena de plats petits, destacant creacions com el dashi de tomàquet, el sembei de cap de gamba, el tofu d’edamame amb salsa de pebrots del Padró, el sushi de cranc marinat amb salsa de soja i güisqui, el sangatxo de tonyina a la xocolata, així com exquisits postres com el flam de llet amb vainilla, yuba i maduixetes.
A més, s’anticipa que Scapar continuarà perfeccionant els plats, madurant quantitats i oferint una àmplia varietat líquida a partir del juliol, consolidant la seva proposta gastronòmica excepcional.
Un Lloc per als Amants de l´Alta Cuina Japonesa
La proposta de Scapar captivarà tant els apassionats pel Japó, que busquen experimentar noves sensacions culinàries, com els gastrònoms àvids de descobrir plats innovadors, textures i sabors inusuals, elaborats amb una qualitat i mestratge superiors.