Nandu Jubany i el Miramar: Una Nova Era Gastronòmica a Barcelona

Un Nou Capítol per al Grup Jubany

Nandu Jubany ha marcat un nou rumb en la seva carrera professional amb la recent incorporació del prestigiós Hotel Miramar de Barcelona a la seva cartera de projectes. Aquesta decisió representa un avanç significatiu en l’expansió del Grup Jubany, que es consolida com a referent en el món dels esdeveniments gastronòmics.

30 Anys d’Excel·lència Culinària

Amb tres dècades d’experiència des de l’obertura de Can Jubany a Calldetenes, Nandu Jubany ha superat la seva fama inicial. Avui, el seu nom és sinònim d’innovació i qualitat en la cuina catalana, destacant no només pel seu restaurant amb estrella Michelin, sinó també per les seves contribucions al sector de l’alta gastronomia.

Un Enfocament Estratègic en Esdeveniments

La iniciativa Jubany Events, llançada al 2001, ha evolucionat de manera notable i ara s’instal·la en un dels hotels més emblemàtics de la ciutat, el Miramar. Situat a la muntanya de Montjuïc, aquest hotel ofereix un marc incomparable per a banquets i celebracions.

Col·laboració Amb Visió

Durant la presentació dels nous espais, Jubany va expressar la seva emoció: ‘Estem començant una col·laboració que promet ser molt gratificant’. Aquesta associació no sols implica la gestió de banquets, sinó també un enfocament logístic per optimitzar la seva operativa a la ciutat.

Un Banquet de Sabors

La presentació dels renovats espais va ser tot un esdeveniment, amb més de 300 assistents del sector turístic i d’esdeveniments. Els convidats van gaudir d’una selecció d’apetitosos aperitius creats pel grup, incloent delícies com la tartaleta a la carbonara i les gambes a la brasa.

Un Espai de Luxe

El Miramar, un hotel de cinc estrelles Gran Luxe, compta amb dos espais principals per a celebracions: el Saló Mediterrani, amb capacitat per a 300 persones, i el Saló Azulete, amb una elegant estructura de vidre per a 200 convidats. Jubany destaca que l’ambient és ‘màgic’, amb vistes espectaculars de la ciutat i el mar.

Transformació en Marxa

Els treballs de renovació de l’hotel, sota la direcció del grup Atom Hotels, continuen en marxa, prometent una experiència encara més refinada. ‘En uns mesos, tot estarà llest’, assegurava Jubany, anticipant un futur brillant per a la seva nova aventura.

Un Llegat Històric

L’Hotel Miramar no és només un nou projecte per a Jubany; és un edifici amb una rica història. Inaugurat el 1929 per l’Exposició Internacional, va ser un punt de referència gastronòmica fins que va albergar els estudis de Televisió Espanyola. Avui, després de diverses reformes, ha tornat a reivindicar el seu lloc com un dels hotels més exclusius de Barcelona.

Mirant Cap al Futur

Amb un equip de més de 600 empleats, Jubany i la seva família continuen treballant amb passió i dedicació. ‘La jubilació és un concepte llunyà per a mi’, va dir la seva esposa, Anna Orte, ressaltant la seva implicació en el projecte. Amb les seves arrels ben plantades a Barcelona, el Grup Jubany està preparat per afrontar nous reptes i seguir innovant en el món de la gastronomia.

Related posts

Explorant el llegat atemporal de l’església de Sant Andreu

Un viatge de resiliència: el destacable assoliment de Dofe de Zoe

The Preakness Stakes: una reflexió festiva enmig de la incertesa econòmica