Inici » Picanya celebra la V Trobada Mancomunitat de l’Horta Sud

Picanya celebra la V Trobada Mancomunitat de l’Horta Sud

by PREMIUM.CAT
un grup de joves a dalt d'una pista de tennis un al costat de l'altre en una pista de tennis, Diego Gisbert Llorens, atlètic, una foto, incoherents

Esdeveniment esportiu a Picanya

El passat dissabte, els carrers Major i Sant Francesc de Picanya van ser l’escenari de la V Trobada Mancomunitat de l’Horta Sud. Aquest esdeveniment esportiu va reunir més de 150 jugadors i jugadores de totes les edats i nivells de joc de 17 escoles i clubs de pilota de la comarca.

Gran participació i diversitat

La trobada va comptar amb la participació de dones, homes, xiquetes i xiquets de les escoles i clubs d’Alcàsser, Aldaia, Alginet, Godelleta, Manises, Marquesat, Massamagrell, Meliana, Moixent, Montserrat, Nàquera, Picanya, El Puig, Tamborí, Tavernes Blanques, Torrent i Vilamarxant. Aquesta diversitat de participants va enriquir l’esdeveniment i va demostrar la passió i l’interès per la pilota valenciana a la comarca de l’Horta Sud.

Suport de les autoritats i entitats

La V Trobada Mancomunitat de l’Horta Sud va comptar amb el suport de la Mancomunitat Intermunicipal de l’Horta Sud, l’Ajuntament de Picanya, el Club de Pilota Valenciana Picanya i Caixa Popular. Durant l’esdeveniment, hi van estar presents diverses autoritats, com el president de la Mancomunitat Intermunicipal de l’Horta Sud, José Cabanes, l’alcalde de Picanya, Josep Almenar, i altres jugadors professionals de pilota valenciana.

Èxit de la trobada

La V Trobada Mancomunitat de l’Horta Sud va ser un èxit rotund, amb una gran participació i un ambient festiu i esportiu. Aquest esdeveniment va concloure la temporada de pilota valenciana a la comarca de l’Horta Sud i va demostrar la importància i el creixement d’aquest esport en la zona.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00