Reconeixement a la Innovació Acadèmica: Els Premis Reddis

La Fundación Privada Reddis ha reconocido, un año más, el talento y el esfuerzo de los estudiantes del Baix Camp con los Premios a los mejores trabajos de investigación de Bachillerato y a los mejores trabajos de Formación Profesional. El acto de entrega de premios se ha celebrado en la sede de la Fundación en Reus, donde el jurado ha destacado la calidad y el rigor de los trabajos presentados. El acto, presidido por el presidente de la Fundación Privada Reddis, Lluís Colomés, ha contado con la presencia de Montserrat Fortuny (8k, máxima calidad, obra maestra, gran detalle:1,1)

Celebrant l’Excel·lència Educativa al Baix Camp

La Fundació Privada Reddis ha tornat a ser l’escenari d’un esdeveniment que destaca el compromís amb l’educació i l’innovació. Enguany, l’entitat ha celebrat una nova edició dels Premis Reddis, que reconeixen els treballs de recerca de Batxillerat i els projectes de Formació Professional, amb l’objectiu de promoure el talent jove de la comarca.

Un Acte Ple de Reconociments

L’acte, que va tenir lloc a la seu de la fundació a Reus, va ser presidit pel president Lluís Colomés, i va comptar amb la presència de figures destacades en el món educatiu, com Montserrat Fortuny, directora dels Serveis Territorials d’Educació a Tarragona. Els membres del jurat van fer especial èmfasi en la qualitat i el rigor dels treballs presentats, que van reflectir un alt nivell de creativitat i recerca.

Premis de Batxillerat: Innovació i Creativitat

En la catorzena edició dels premis de Batxillerat, un total de 30 treballs van ser presentats per diversos centres d’ensenyament secundari. Després d’una exhaustiva selecció, el jurat va premiar els treballs en dues categories: l’Àmbit Científic-Tecnològic i l’Àmbit d’Humanitats, Ciències Socials i Art.

Àmbit Científic-Tecnològic

Els premiats en aquesta categoria van ser: Ester Adolfini Guillemat i Sofia Lara Girbes, ambdós guanyadors del primer premi ex aequo per treballs sobre electrificació industrial i nanotecnologia. El tercer premi va ser atorgat a Júlia Guinaldo Albesa per la seva investigació sobre les energies del futur.

Àmbit d’Humanitats, Ciències Socials i Art

En aquesta categoria, Abril Campreciós Massagué va obtenir el primer premi per la seva obra sobre els aiguamolls, seguida d’Arnau Sánchez Queralt i Marta Roca Salvadó, que van ser reconeguts pel seu treball sobre marques blanques i l’esport aquàtic, respectivament.

Els Premis de Formació Professional: Un Compromís Social

Paral·lelament, els premis de Formació Professional també van ser un èxit, amb dues propostes que van destacar per la seva qualitat. Loïc Marcos Micó va ser guardonat amb el primer premi per un estudi sobre una espècie d’aus en perill d’extinció, mentre que un grup d’estudiants de l’Ins Baix Camp va rebre el segon premi per la seva iniciativa ‘Dentalmente Felices’.

Reflexions i Compromís Futur

Els membres del jurat van expressar el seu agraïment a tots els participants i van fer una crida a continuar fomentant l’excel·lència acadèmica. La Fundació Privada Reddis reafirma així la seva missió de potenciar la recerca i la creativitat entre els joves del Baix Camp, contribuint a un futur prometedor en l’àmbit educatiu.

Amb aquests reconeixements, la Fundació no només celebra l’èxit acadèmic, sinó que també promou la importància de la col·laboració entre centres educatius i la societat, destacant el paper fonamental dels docents en el desenvolupament del potencial dels estudiants.

Related posts

Un paisaje sereno que representa el majestuoso 'Pirineus', con imponentes 'montañas' cubiertas de exuberantes 'bosques' verdes bajo un cielo azul claro. En primer plano, una corriente suave fluye sobre 'piedras' suaves, que refleja la luz del sol y rodeada de flores silvestres vibrantes en varios colores, como 'amarillo', 'púrpura' y 'blanco'. Un pequeño cartel de madera dice 'Valls d’ àneu', que indica la belleza natural de la zona. En el fondo, los picos escarpados de las 'montañas' se elevan bruscamente, su parte superior espolvoreada con 'nieve', mientras que algunas nubes blancas esponjosas se desvanecen perezosamente. A un lado, una revista abierta titulada 'àrnica' se encuentra en una gran roca, mostrando impresionantes imágenes de vida silvestre y plantas locales, insinuando el rico contenido naturalista que ofrece la revista. La escena captura la esencia de la conexión entre 'naturaleza' y 'cultura', invitando a los espectadores a explorar y apreciar las maravillas del paisaje pirino.

Àrnica: Un Viatge Natural i Cultural pels Pirineus

Una escena 'académica' que representa Lluís Coromina Verdaguer, un 'médico' en 'Historia contemporánea', sentada en un 'escritorio de madera' abarrotado de 'libros' y 'artículos' relacionados con su investigación sobre Laureà Dalmau I Pla. El escritorio está iluminado por una 'lámpara de escritorio vintage', lanzando un brillo cálido sobre un 'cuaderno' lleno de notas escritas a mano y bocetos de la vida de Dalmau. En el fondo, una 'estantería' está llena de 'textos históricos' y 'obras literarias' en 'catalán', que refleja las contribuciones de Dalmau a la 'medicina' y la 'literatura'. Una 'fotografía enmarcada' de Dalmau cuelga en la pared, mostrándolo en un 'traje formal', exudando un sentido de 'gravedad intelectual'. La atmósfera es una de 'dedicación' y 'beca', con una 'ventana' que permite que se filtre la 'luz natural' suave, simbolizando la 'iluminación' que proviene de la 'investigación histórica'.

Laureà Dalmau: Un Mèdic i Polític Gironí en el Recerca Històrica

Una escena vibrante se desarrolla en el vecindario de 'Vallcarca', Barcelona, ​​donde una multitud diversa se reúne para la manifestación alternativa 'Día de mayo'. La atmósfera está acusada de energía a medida que los participantes tienen pancartas y pancartas coloridos, mostrando prominentemente el eslogan Conta la Guerra I El Capital: D’Aquí I de Fora, Som la Mateixa Classe Treballadora '. La multitud es una mezcla de individuos de diversos orígenes, unidos en su lucha contra el aumento de los 'precios de alquiler' y el costo de vida, que destacan como factores clave que contribuyen a la pobreza severa que afecta a '700,000 catalanes'. El telón de fondo presenta la arquitectura distintiva de Vallcarca, con sus calles estrechas y espíritu comunitario, simbolizando años de 'lucha del vecindario' para el acceso a la vivienda. Los manifestantes están vestidos con una variedad de ropa, algunas con insignias sindicales de 'Solidaritat Obrera', 'Cos', 'CGT Catalunya', 'IAc', 'CNT Catalunya-Balears' y 'Cobas', que

Vallcarca, el nou epicentre de la lluita treballadora