Una dolça tradició renova el gelat a Barcelona

La llegenda del gelat Badiani

Amb arrels que es remunten a 1932 a Florència, Badiani ha estat un pilar en el món del gelat. En l’actualitat, la seva presència a Barcelona, amb quatre establiments, destaca per la seva capacitat d’innovar i sorprendre els amants del gelat. El seu icònic gelat Buontalenti, creat per Paolo Pomposi el 1960, continua sent el protagonista de les seves noves propostes.

Nous sabors per a una experiència inoblidable

Els recents llançaments de sabors com Dark, Caramel i Coconut estan dissenyats per oferir una experiència sensorial única. A la gelateria situada al carrer Roselló nº232, els clients poden gaudir d’una combinació perfecta entre la tradició italiana i les tendències modernes. Aquest establiment, que va obrir les seves portes a Catalunya el 21 d’abril del 2022, s’ha convertit en un referent per a tots els amants del gelat.

La creativitat al servei del gelat

Una de les cares visibles de la creativitat de Badiani és Gabriel Sierralta, un gelato maker amb una història rica al darrere. La seva passió pel gelat es va forjar a PortAventura, i avui en dia, ell i l’Elsa González treballen conjuntament per oferir gelats elaborats amb ingredients naturals, sense conservants ni colorants. “Això fa que el gelat sigui més cremós i els sabors més intensos”, explica Gabriel.

L’art de la simpatia i l’atenció al client

Al costat de Gabriel, l’Elsa aporta el seu talent, mentre que Yolanda Rabadan, la supervisora, assegura que cada client se senti ben atès. La combinació de professionalitat i un ambient acollidor són altres dels ingredients que fan de Badiani una experiència única.

Sabor i innovació: el nou Buontalenti

Els nous sabors Buontalenti Caramel, Buontalenti Dark i Buontalenti Coconut s’uneixen a les opcions ja clàssiques com Buontalenti Pistachio i La Dolcevita. Cada sabor aporta una nova dimensió a l’experiència del gelat. El Caramel, per exemple, combina la cremositat del gelat amb una salsa de caramel que sorprèn a cada cullerada. El Dark, amb el seu intens sabor de xocolata negra, és una delícia per als més golafres.

Una dolça novetat: el Mini Panettone

Una de les innovacions més esperades és el Mini Panettone farcit de gelat. Aquesta deliciosa creació fusiona la tradició del panettone amb el frescor del gelat Buontalenti. Elaborat a mà a la Toscana, aquest dolç es presenta amb salses de fastuc o La Dolcevita, oferint una experiència gastronòmica que satisfà els paladars més exigents.

Un futur dolç

Amb una oferta que evoluciona constantment, Badiani continua sent un referent en el món del gelat. La seva capacitat d’innovar i mantenir la qualitat del seu producte garantirà que els amants del gelat tinguin sempre una nova raó per visitar les seves gelateries.

Related posts

Una Celebració Musical: Tradició i Innovació en Concert

Reflexions sota un cel de núvols: l’art i la natura

La Resiliència d’una Llibreria: Rebirth After the Flood