Inici » Universitat d’Estiu a Puigcerdà: una oportunitat per a la formació i el creixement

Universitat d’Estiu a Puigcerdà: una oportunitat per a la formació i el creixement

by PREMIUM.CAT
un grup de persones al voltant d'un cartell a l'herba amb papers al davant i muntanyes al fons, Avgust Černigoj, mitjans oficials, una foto d'estoc, regionalisme

Una oportunitat per a la formació acadèmica i pràctica

L’Associació Universitària de Cerdanya, la Universitat Ramon Llull i l’Ajuntament de Puigcerdà s’han unit per oferir una nova edició de la Universitat d’Estiu. Aquesta oportunitat única de formació es durà a terme a la capital cerdana del 15 al 19 de juliol. El programa combina cursos acadèmics i tallers pràctics que s’adapten a la realitat de la comarca.

Una oferta formativa diversa i innovadora

El cartell de cursos ofereix una gran varietat de temàtiques interessants. A més dels cursos ja consolidats, hi ha noves propostes com el curs “Com crear vídeos amb el mòbil com un professional i compartir el teu missatge amb el món” i el curs d’Escriptura Creativa avalat per l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès. També hi ha cursos sobre mindfulness, la figura de Sant Ignasi de Loiola, la música de Händel, la gestió dels conflictes, l’educació corporal, l’horticultura i la contractació pública al Pirineu.

Tallers pràctics per a la vida quotidiana

Els tallers estan dissenyats per abordar temes rellevants per a la vida quotidiana. Alguns exemples inclouen “Constel·lacions familiars: les noves relacions de parella”, amb la psicòloga Sara Rodríguez; “Cuina saludable i creativa”, a càrrec de l’assessor culinari Jordi Tomàs; “El món de la cervesa, els seus plans perfectes i l’Oktoberfest”, amb el cerdà Toni Cot; i “Educació financera per a no experts”, amb Toni Cot i l’economista Xavier Alcázar. Aquests tallers ofereixen coneixements pràctics i útils per a la vida quotidiana.

Activitats paral·leles per enriquir l’experiència

A més dels cursos i tallers, la Universitat d’Estiu ofereix un programa d’activitats paral·leles per enriquir l’experiència dels participants. Aquestes activitats inclouen una conferència inaugural sobre la pressió estètica en les dones, una Nit dels Estels amb l’observació astronòmica i una Nit d’Arts amb un espectacle de dansa contemporània. La cloenda de l’esdeveniment serà una conferència sobre el canvi climàtic.

Una oportunitat única a Puigcerdà

La Universitat d’Estiu a Puigcerdà és una oportunitat única per a la formació i el creixement personal. Amb una oferta formativa diversa i innovadora, aquest esdeveniment ofereix als participants la possibilitat d’adquirir nous coneixements i habilitats en un entorn inspirador i enriquidor. No et perdis aquesta oportunitat de formació i descobriment a la capital cerdana.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00