Inici » Descobreix Sant Miquel del Fai: Una Experiència Inoblidable a l’Estiu de 2023

Descobreix Sant Miquel del Fai: Una Experiència Inoblidable a l’Estiu de 2023

by PREMIUM.CAT
un pueblo enclavado en las montañas con un camino que conduce a él y un camino que conduce al otro lado, Cagnaccio di San Pietro, vista aérea, una foto de cambio de inclinación, románico

Una Destinació Natural Excepcional

Des de la seva reapertura el 22 d’abril de 2023, Sant Miquel del Fai ha captivat l’interès de més de 30.000 visitants, oferint una experiència única enmig de la natura.

Diversitat en les Formes d’Arribar

Amb un 86% dels visitants optant per vehicles privats mitjançant reserves anticipades, el 2023 ha vist un interès massiu en aquesta espectacular destinació. A més, un 9,2% han gaudit del sender de Riells a peu, mentre que un 2,3% han optat per l’autobús o altres mitjans col·lectius.

Reserves Online: L’Accés Garantit

Per garantir una visita sense problemes, els visitants han fet servir el sistema de reserves en línia gratuït, amb tres franges horàries disponibles. Aquesta mesura beneficia especialment aquells que venen de llocs més llunyans, assegurant una experiència plena.

Satisfacció dels Visitants: Una Experiència de 5 Estrelles

Sorprendentment, la pàgina de Sant Miquel del Fai ha liderat les visites al web de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona el 2023. Amb una enquesta de satisfacció al final de cada visita, el 53,9% dels visitants l’han valorada amb la màxima puntuació de 5 estrelles, mentre que un 28,3% li ha donat un 4.

Punts Destacats: Més Enllà de les Expectatives

Els visitants destaquen el salt d’aigua i les baumes (19,4%), les vistes panoràmiques (17,1%), la visita en general (15,1%), i l’església (6,7%). Un notable 37,6% ha utilitzat codis QR per obtenir més informació sobre els punts d’interès del recorregut, demostrant l’interès crescent en la fusió de tecnologia i natura.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00