Embotits Luis i el seu compromís amb la sostenibilitat
L’empresa de La Rioja Embutidos Luis Gil ha participat a la fira Alimentaria, on ha presentat el seu innovador embalatge sostenible. Aquest embalatge redueix un 80% l’ús de plàstic, demostrant el compromís de l’empresa amb el medi ambient i la reducció de residus.
Productes ecològics de qualitat
Embotits Luis Gil és coneguda per ser una de les poques empreses càrnies espanyoles que elabora els seus productes a partir de la seva pròpia ramaderia ecològica. Els seus porcs Duroc són criats en llibertat a ‘El Encinar’, una finca ecològica a la Vall d’Ocón (La Rioja). Aquests porcs s’alimenten d’una dieta composta per glans, plantes i arrels de l’alzinar, així com de pinso ecològic elaborat a la finca. Aquesta cura en l’alimentació i l’entorn es tradueix en productes d’alta qualitat i de sabor excepcional.
Reconeixements i premis
El compromís d’Embotits Luis Gil amb la sostenibilitat i la qualitat ha estat reconegut amb el premi nacional ‘Reserva de la Biosfera’ a la categoria de ‘Desenvolupament Econòmic Social i Sostenible’. Aquest premi, atorgat pel Ministeri de Transició Ecològica i Repte Demogràfic, destaca el compromís ambiental de l’empresa i la seva contribució als objectius de desenvolupament sostenible del mil·lenni.
Un embalatge sostenible per a un futur millor
L’embalatge sostenible presentat per Embutidos Luis a Alimentaria és un exemple del seu compromís amb la reducció de residus i la protecció del medi ambient. En reduir en un 80% l’ús de plàstic, l’empresa demostra la preocupació per la sostenibilitat i la contribució a un futur millor.