Inici » Hydro aposta pel reciclatge d’alumini a Torija amb el suport del Govern de Castella-la Manxa

Hydro aposta pel reciclatge d’alumini a Torija amb el suport del Govern de Castella-la Manxa

by PREMIUM.CAT
una gran zona industrial con una gran masa de agua en el medio y un gran edificio de fábrica en el medio de la imagen, Arlington Nelson Lindenmuth, increíblemente complejo, una foto de cambio de inclinación, arte ambiental

Un projecte prioritari per a la regió

El grup Hydro Aluminium ha rebut la declaració de Projecte Prioritari per part del Govern de Castella-la Manxa per a la seva inversió a Torija (Guadalajara), on té previst construir i posar en funcionament una planta que transformarà ferralla preconsum i postconsum en totxos d’alumini extruït . Aquests totxos tindran les mateixes propietats i qualitat que els que s’obtenen en plantes d’alumini primari, però amb menys impacte ambiental.

Un impuls de la Conselleria dEconomia, Empreses i Ocupació

La declaració de Projecte Prioritari ha estat promoguda per la Conselleria dEconomia, Empreses i Ocupació a través de les Unitats dAcompanyament Empresarial, que faciliten la tramitació i el desenvolupament de les iniciatives empresarials dinterès per a la regió. El projecte d’Hydro Aluminium compleix els requisits que estableix la Llei 5/2020, de 24 de juliol, de mesures urgents per a la declaració de projectes prioritaris a Castella-la Manxa, ja que aporta un valor afegit al territori per la seva rellevància econòmica, social i ambiental.

Un referent del sector de l’alumini

Hydro Aluminium forma part del grup noruec Norsk Hydro, una multinacional que abasta tota la cadena de valor de l’alumini, des de l’extracció, producció i comercialització de diferents formats destinats a sectors com la indústria, l’habitatge o el transport. Hydro es va instal·lar a Azuqueca de Henares l’any 2000 i es va convertir en líder espanyol en la producció i comercialització de totxo d’alumini, un material essencial per a l’extrusió d’alumini. El 80% de la seva producció es destina al mercat nacional i el 20% restant al mercat europeu. El projecte que preveu fer a Torija suposa una inversió de 143,3 milions d’euros i la creació de 65 llocs de treball directes i 105 d’indirectes.

Un exemple de sostenibilitat

El reciclatge dalumini és una activitat que contribueix a la reducció de les emissions de gasos defecte hivernacle, ja que requereix un 95 per cent menys denergia que la producció dalumini primari. A més, l’alumini reciclat conserva totes les propietats i característiques de l’alumini original, cosa que en permet la reutilització indefinida. Amb aquest projecte, Hydro Aluminium demostra el compromís amb l’economia circular i la sostenibilitat, dos valors que comparteix amb el Govern de Castella-la Manxa.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00