Inici » Les millors pastisseries de Catalunya es troben a la Girona

Les millors pastisseries de Catalunya es troben a la Girona

by premium.cat
una panadería con una gran cantidad de productos horneados en sus vitrinas y un muro de piedra con un cartel, Enguerrand Quarton, panorámica, una fotografía de cambio de inclinación, movimiento de artes y oficios

La Mostra Internacional de Pastisseria de Sant Vicenç dels Horts

Cinc de les cinquanta pastisseries més grans de Catalunya es troben a la província de Girona. Aquesta setmana, es va celebrar la Mostra Internacional de Pastisseria de Sant Vicenç dels Horts, que va rebre a reconeguts pastissers de renom internacional, innovadors i creadors de la xocolateria i les postres.

Participants destacats

Jordi Roca va obrir la mostra, juntament amb Martina Puigvert, cap de cuina de les Cols a Olot, amb dues estrelles Michelin, i triada com a millor cuinera jove de la guia Michelin; el francès Thibault Marchand, amb una carrera a París, Londres i Miami, i la veneçolana María Evans, creadora d’una marca pròpia al seu país, amb una escola de pastisseria inclosa.

Guanyadors dels Premis Fava de Cacau

La Pastisseria Hofmann de Barcelona va ser distingida durant la gala amb el guardó de la Fava d’Or a la pastisseria més innovadora. La segona Fava d’Or va anar a la Pastisseria Ferrer Xocolata d’Olot (la Garrotxa), com a pastisseria amb més valor històric.

Guanyadores dels Premis Fava de Cacau

Els Premis Fava de Cacau – Sant Vicenç dels Horts també van distingir amb la Fava d’Or a altres pastisseries com Tornés de Girona i Gil de Llívia (la Cerdanya). Finalment, es van reconèixer les 50 millors pastisseries de Catalunya, de les quals 9 provenen de la demarcació de Girona.

Les 9 millors pastisseries de Girona

– Casa Cacao (Girona)
– Gou Pastisseria (Palafrugell)
– La Sal Pastisseria (Banyoles)
– Pastisseria Praliné Girona (Girona)
– Pastisseria Tornés (Girona)
– Pastisseria Ferrer Xocolata (Olot)
– Pastisseria La Menuda (Banyoles)
– Pastisseria Maison Marcel (Sant Feliu de Guíxols)
– Pastisseria Gil (Llívia)

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00