Inici » Mor Argo, el darrer gos errant de Pompeia

Mor Argo, el darrer gos errant de Pompeia

by premium.cat
un perro tirado en el suelo fuera de una casa con una puerta al fondo y una puerta detrás, Dosso Dossi, ojos simétricos, una fotografía de archivo, ilusión óptica

Argo, un símbol perdut

Argo, el gos que vagava pels carrers de Pompeia i que s’havia convertit en un símbol estimat per la ciutat, ha fallecido recentment.

Era l’últim gos errant de Pompeia i la seva absència deixa un buit en el cor dels habitants locals i visitants.

Una presència constant

Durant més de 15 anys, Argo visitava diàriament el Parc Arqueològic de Pompeia, sent sempre el primer en arribar i l’últim en marxar. No importava si era estiu o hivern, ell coneixia totes les hores de visita com si les tingues gravades a la memòria.

El guia turístic Glauc Messina, qui ha confirmat la trista notícia, va explicar: ‘Estem molt tristos per la pèrdua d’Argo. Era un gos especial que sempre cuidava la ciutat i era estimat per treballadors i visitants. Ara ens deixarà un gran buit.’

Un homenatge merescut

El Parc Arqueològic de Pompeia ha volgut rendir homenatge a Argo a través de les xarxes socials. Han compartit: ‘Pompeia diu adéu a Argo. Després de més de 15 anys de servei honorable com a amfitrió, hem perdut un amic fidel. Descansa en pau, Argo.’

Argo va començar a visitar el parc quan era només un cadell, juntament amb altres gossos que ja no hi són. Aquest gos errant es va convertir en l’últim representant d’una època passada, i els guies turístics i treballadors de les excavacions ara recordaran la seva presència amb nostàlgia.

Un llegat inoblidable

Les persones que van tenir la sort de conèixer Argo ja han començat a compartir fotografies i records d’aquest gran amic de quatre potes.

L’homenatge a Argo només acaba de començar i segurament es recordarà com un símbol atemporal de Pompeia i del seu amor pels animals.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00