Inici » Nova vorera per als vianants als barris de Súria

Nova vorera per als vianants als barris de Súria

by PREMIUM.CAT
una fila de bancos sentados al lado de una calle al lado de un edificio con una pared roja en su costado, Enguerrand Quarton, trazado de camino, una pintura mate, incoherentes

Una actuació per millorar la mobilitat i l’entorn urbà

Els barris de Santa Maria i Bellavista de Súria compten amb un nou accés per als vianants, gràcies a la finalització de les obres de la vorera del tram superior del carrer Tarragona i les actuacions complementàries. Aquesta intervenció ha permès dotar aquest sector de dos passos de vianants, un reductor de velocitat de vehicles, il·luminació pública i altres elements urbans, així com millorar el drenatge de la via.

Amb aquestes obres s’ha solucionat el problema de la falta de continuïtat del recorregut de vianants en aquesta zona, que abans estava sense urbanitzar. La vorera té una longitud aproximada de 260 metres. També s’han instal·lat bancs públics i zones verdes.

Un objectiu principal: connectar els barris de la vila

El propòsit principal d’aquesta actuació ha estat facilitar la connexió dels barris de Santa Maria i Bellavista amb la resta de la vila, donant prioritat a les persones i donant un nou aspecte a un àmbit que fins ara havia quedat exclòs de la renovació de l’espai públic.

El projecte va ser promogut per l’Ajuntament de Súria a finals del passat mandat municipal. La seva execució s’ha fet mitjançant un conveni amb la Diputació de Barcelona, que també s’ha ocupat d’atorgar les obres, amb un cost de 380.790,33 euros, IVA inclòs.

Unes obres que han comportat limitacions de circulació

Les obres es van començar el mes d’octubre passat. El seu desenvolupament ha suposat l’aplicació puntual de restriccions de circulació de vehicles, que han estat degudament indicades. Malgrat la finalització de les obres, als espais verds de la vorera hi haurà de forma temporal unes xarxes protectores per garantir el creixement de les plantes.

Bon dia Manresa NEWSLETTER DIÀRIA Les notícies més destacades de Manresa, el Bages i el Moianès recollides en un correu

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00