Inici » PortAventura World presenta a Fitur la seva nova marca hotelera: Ponient Hotels

PortAventura World presenta a Fitur la seva nova marca hotelera: Ponient Hotels

by PREMIUM.CAT
un restaurante con un gran comedor con vista al mar y un área de bar con barra, Enguerrand Quarton, iluminación detallada, una representación digital, movimiento artístico y artesanal

PortAventura World presenta el nou concepte d’allotjament: Ponient Hotels by PortAventura World

Unes vacances de lleure familiar amb un toc premium

PortAventura World, l’anomenat paradís dels parcs temàtics situat a la Costa Daurada, ha presentat recentment a Fitur el seu últim projecte prometedor: Ponient Hotels by PortAventura World. Aquesta nova marca d’hotels de vacances i lleure familiar representa una selecció exclusiva d’allotjaments fora dels límits del resort principal.

Amb Ponient Hotels by PortAventura World, la companyia s’esforça per millorar l’oferta hotelera de la regió, tot actualitzant els hotels existents i seguint criteris sostenibles i responsables. L’objectiu és captivar un segment de turisme més exigent i sofisticat, proporcionant-los una experiència completa al més pur estil mediterrani.

En paraules de David García, director general de PortAventura World, ‘la clau de Ponient Hotels és oferir una experiència completa al més pur estil mediterrani, que permeti gaudir als nostres visitants de tots els atractius de la zona, aprofitant els enclavaments i les infraestructures fonamentals d’entrada del turisme a la Costa Daurada’.

Una combinació perfecta entre diversió i relaxació

La nova marca Ponient Hotels busca oferir als visitants de la Costa Daurada una experiència excepcional, fusionant l’emoció dels parcs temàtics amb el plaer del turisme de sol i platja que caracteritza la regió. Les estades als hotels inclouen entrades per a 1, 2 o 3 dies als parcs temàtics, així com trasllats gratuïts, i ofereixen descomptes addicionals en els productes de PortAventura World.

Amb plans de futur prometedors, PortAventura World té previst duplicar el nombre d’habitacions que gestiona en els pròxims anys, arribant a un total de 6.000 habitacions. Actualment, la companyia ja compta amb nou allotjaments de 4 i 5 estrelles, superant les 3.000 habitacions disponibles.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00