Inici » Qui es presenta al Benidorm Fest 2024? Artistes i grups participants

Qui es presenta al Benidorm Fest 2024? Artistes i grups participants

by PREMIUM.CAT
una gran multitud de personas viendo un concierto en un escenario en un parque de la ciudad por la noche con el horizonte de la ciudad al fondo, Edi Rama, panorámica, una representación digital, estilo tipográfico internacional

La propera edició del Benidorm Fest

Tindrà lloc als pròxims dies 30 de gener, 1 i 3 de febrer al Palau de L’Illa del Benidorm.

Els elegits són:

Almacor, Angy Fernández, Delacruz, Jorge González, Lérica, Mantra, María Pelaé, MARLENA, Miss Cafeína, Nebulossa, Noan, Quique Niza, Roger Padrós, Sofía Coll, St. Pedro i Yoly Saa.

Una novetat destacada

Entre els 16 confirmats per al Benidorm Fest 2024, trobem un únic repetidor amb una petita novetat. Carlos Marco participarà amb el seu grup Mantra després de ser compositor de ‘Eco’ i ‘Flamenco’, les cançons amb les quals Xeinn i Aritz van interpretar en les dues primeres edicions.

Presentadors i jurat professional

Aquesta edició del Benidorm Fest estarà presentada per Ruth Lorenzo, Marc Calderó i Ana Prada, i comptarà amb un jurat professional de 8 membres; 4 nacionals i 4 internacionals.

El jurat està format per:

Beatriz Luengo, cantant, compositora, actriu i ballarina, serà la portaveu. A més, hi haurà Ángela Carrasco, cantant, actriu i entrenadora vocal; Carlos Baute, cantant, compositor, actor i presentador; Guille Milkway, productor musical i cantant del conegut grup La Casa Azul; Lee Smithurst, cap de la delegació britànica a l’Eurovision i productor executiu del Festival d’Eurovision 2023 a Liverpool; David Tserunyan, cap de la delegació d’Armènia i membre del grup de referència de l’Eurovision, així com el productor executiu de l’Eurovision Junior 2022 a Erevan (Armènia); Marta Piekarska, cap de la delegació polonesa al Festival d’Eurovision, i Nicoline Refsing, directora creativa d’actuacions artístiques, programes de televisió, gires musicals, etc.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00