Inici » Solc Acompanya al Rei Gaspar: Enrique Moltó, Companys de Màgia i Il·lusió

Solc Acompanya al Rei Gaspar: Enrique Moltó, Companys de Màgia i Il·lusió

by PREMIUM.CAT
dos hombres sentados uno al lado del otro en una habitación con una mesa y un espejo detrás, uno de ellos sostiene un teléfono celular, Daryush Shokof, ropa tecnológica, una fotografía de archivo, hipermodernismo

L’Associació Solc i l’Honor de Cavalcada amb el Rei Gaspar

Solc, l’Associació comarcal d’ajuda en el tractament del càncer, té l’honor de ser l’entitat que acompanyarà al Rei Gaspar en la Cavalcada. Enrique Moltó, compromès amb la causa, serà la persona més propera al monarca. És un moment que Solc ha anhelat durant anys i coincideix amb el 25 aniversari de la seua fundació.

Enrique Moltó: Un Ajudant Amb Compromís

La junta directiva de Solc, al decidir acompanyar a un Rei, va confiar en Enrique Moltó per ser el seu representant. Amb 14 anys de compromís amb Solc, Moltó realitza una important tasca d’informació sobre el càncer com a voluntari, especialment entre estudiants de tercer d’ESO.

La Il·lusió de Moltó: Moments Màgics i Adoració

Amb gran il·lusió, Moltó expressa la seua emoció: “Cada any, l’expectació per descobrir les entitats acompanyants era intensa. Ara, amb molta alegria i ganes, sé que seré part d’aquest moment màgic al costat del Rei Gaspar. Tinc moltes expectatives i il·lusió”.

Al preguntar-li sobre el moment més especial, destaca l’Adoració a la Plaça: “És un moment màgic, malgrat la multitud. Només amb l’ambient, ja tinc els pèls de punta”.

Moments Emotius: El 6 de Gener i la Visita als Centres

Moltó anticipa amb emoció la jornada del 6 de gener, quan els Reis Mags visitaran diferents centres, portant la màgia i la il·lusió a xiquets i majors. Amb membres de Solc, familiars i amics a la comitiva, s’esperen moments únics en aquest any tan especial.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00