Inici » El jutge envia a la presó sense fiança a Dilawar Hussein, el matador reconegut dels tres germans de Morata de Tajuña

El jutge envia a la presó sense fiança a Dilawar Hussein, el matador reconegut dels tres germans de Morata de Tajuña

by PREMIUM.CAT
Un grupo de agentes de policía caminando junto a un coche y un edificio con una ventana al costado, Andor Basch, imagen promocional, una fotografía de stock, gótico internacional

Dilawar Hussein F.C., el ciutadà pakistanès anomenat ‘El Negre de Morata’, ha ingressat a la presó provisional per ordre del jutge, després d’haver confirmat en la seva compareixença el mateix que va declarar davant la Guàrdia Civil. És a dir, ha tornat a reconèixer ser el responsable dels assassinats dels tres germans Gutiérrez Ayuso, veïns de Morata de Tajuña i amb els quals va tenir diversos conflictes per deutes econòmics.

El titular del Jutjat de Primera Instància i Instrucció nº 5 d’Arganda del Rei ha decretat la presó provisional comunicada i sense fiança de Dilawar, que es va lliurar el passat diumenge a la Guàrdia Civil del mateix municipi, per ser el presumpte autor del triple homicidi de Morata de Tajuña.

El jutge ha pres aquesta decisió davant el perill de fugida i la possible alteració i/o destrucció de proves, segons han informat fonts judicials. El detingut serà investigat per la suposada comissió de tres delictes d’homicidi, encara que aquesta qualificació penal és inicial i podria canviar segons es vagin practicant les corresponents diligències d’investigació en el marc de la instrucció judicial.

En el transcurs de la compareixença, el detingut ha admès l’autoria dels fets i s’ha ratificat en el declarat davant la Guàrdia Civil. Després de la decisió judicial ha estat traslladat al centre penitenciari d’Estremera. Cal destacar que Dilawar ja va complir 7 mesos de condemna, després d’haver estat arrestat per colpejar en tres ocasions amb un martell a una de les germanes Gutiérrez Ayuso.

El fet més mediàtic

Dilawar és el autor reconegut del fet més mediàtic d’Espanya en el que portem d’any. Aquest ciutadà de nacionalitat pakistanesa hauria comès el triple homicidi de tres germans de Morata de Tajuña que estaven sent objecte d’una estafa per internet. Amelia, una de les tres germanes, portava 6 anys enviant diners a un estafador que es feia passar per un militar nord-americà amb el qual mantenia una relació online.

La dona es va arruïnar, igual que la seva germana, que va caure en una estafa de característiques similars. Per aquest motiu van haver de vendre les seves propietats (una casa a Ciutat Lineal, Madrid) i joies. I quan no van tenir més recursos, van optar per començar a demanar diners als seus veïns de Morata de Tajuña. Aquests els van advertir que estaven sent estafades, però les dones, lluny d’investigar, es posaven nervioses i seguien demanant diners.

Va ser així com van conèixer a Dilawar, que tenia un locutori des del qual les dones enviaven grans quantitats de diners a l’exterior. A aquest ciutadà pakistanès li van proposar un negoci: que ell els deixés una alta suma de diners. Li van prometre que li retornarien aquest import amb alts interessos, ja que estaven esperant el cobrament de 7 milions d’euros de l’herència d’un d’aquests suposats militars que mantenien relacions amb una de les germanes.

Cobrament fallit

Dilawar els hauria deixat una quantitat entre 30 i 50 mil euros, amb la promesa que li acabarien retornant 60 mil. Però el temps va anar passant i, en veure que aquests diners mai arribaven, va decidir anar a cobrar-los personalment. Primer va estar instal·lat a la casa dels germans, ja que va vendre el locutori i les seves pertinences per poder deixar aquest diners. Després va arribar a agredir a Amelia, una de les germanes, donant-li una bufetada que ella no va arribar a denunciar.

El gener de 2023, Dilawar va tornar amb la intenció de cobrar-se el deute i, segons una sentència a la qual ha tingut accés El Periódico de España, del grup Premsa Ibèrica, va agredir a Amelia en tres ocasions amb un martell. I quan la dona va caure a terra, li va donar una puntada. Aquesta vegada, els germans sí que van presentar denúncia i l’home va ser empresonat. Va passar 7 mesos tancat al penal madrileny d’Estremera.

Després de la seva posada en llibertat, va passar diversos mesos vivint a cases de compatriotes seus residents a Madrid, ja que ho havia perdut tot. I va ser al gener quan va decidir consumar la seva venjança, entrar-se a la casa dels tres germans i acabar amb la vida dels tres. Després de la troballa de la policia, va romandre diversos dies amagat, fins que va decidir lliurar-se a la Guàrdia Civil el passat diumenge. Ara torna a Estremera, a l’espera de ser jutjat pels tres homicidis.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00