Inici » El llegat de Brad Pitt i Angelina Jolie: Shiloh tria un nou camí

El llegat de Brad Pitt i Angelina Jolie: Shiloh tria un nou camí

by PREMIUM.CAT
un home i una dona es posen junts per a una foto en un bosc amb arbres al fons, Brad Holland, músculs facials, una fotografia, neoprimitivisme

L’impacte de Shiloh en canviar el cognom

Durant anys, el nom de Brad Pitt ha estat sinònim d’èxit a la indústria de l’entreteniment, però recentment, la seva filla Shiloh ha pres una decisió que ha generat controvèrsia.

En complir 18 anys, Shiloh va optar per eliminar legalment el cognom del seu pare, seguint l’exemple dels seus germans grans, Maddox i Zahara, així com de la seva germana, Vivienne, encara que aquesta darrera encara no ho ha formalitzat legalment.

Aquest gest simbòlic ha tingut un impacte emocional significatiu en la relació entre Brad Pitt i Angelina Jolie, generant sentiments trobats a les dues parts.

La reacció de Brad Pitt

Segons informes, Brad se sent decebut i trist per la decisió de Shiloh, expressant el seu amor per tots els seus fills i el dolor que sent en percebre un distanciament emocional, exacerbat per la percepció que els fills han mostrat preferència per la seva mare.

La postura d’Angelina Jolie

En contrast, Angelina Jolie ha optat per mantenir-se al marge, mostrant una actitud de neutralitat que n’ha sorprès molts. El silenci suggereix una acceptació de l’autonomia de la seva filla per prendre decisions sobre la seva identitat i el seu futur.

Shiloh ha emprès aquest camí sola, contractant el seu propi advocat i assumint els costos per si mateixa, cosa que planteja la incògnita sobre si Brad Pitt podrà reconstruir els llaços trencats amb els seus fills i mantenir viu el seu cognom en les generacions futures.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00