Inici » Esquiven la multa amagant el ciclomotor després d’un accident a Palafrugell

Esquiven la multa amagant el ciclomotor després d’un accident a Palafrugell

by PREMIUM.CAT
dos motocicletas estacionadas frente a un edificio con un hombre parado junto a ellas en la acera cerca de un árbol, Coppo di Marcovaldo, acabado mate, representación digital, sincromismo

La Policia Local es troba amb una escena estranya en atendre un sinistre de trànsit

La Policia Local de Palafrugell ha viscut aquesta matinada una situació insòlita quan ha acudit a socórrer un accident de trànsit. Un ciutadà ha avisat el cos policial cap a les cinc i mitja de la matinada que dos individus que circulaven en ciclomotor s’havien estavellat quan anaven pel carrer de Barris i Buixó. Tots dos han sortit disparats del vehicle i han relliscat.

Quan la patrulla ha arribat s’ha trobat dos homes que caminaven, un d’ells anava renquejant i tenia ferides. En ser interrogats, els dos implicats han negat a la policia que haguessin sofert un accident viari. Els han explicat que estaven passejant i que un d’ells havia quedat ferit perquè havia caigut en una claveguera, assenyalen fonts policials.

Un dels accidentats té una possible fractura i és traslladat a l’hospital

Els agents, veient la gravetat de les lesions d’un d’ells, han sol·licitat una ambulància del SEM i els sanitaris l’han atès. Després, l’han evacuat amb una ambulància a l’Hospital de Palamós amb ferides de poca gravetat.

Els policies, com que no s’han cregut el que els deien els dos afectats, han fet una cerca per la zona i han localitzat el presumpte ciclomotor accidentat al terra. Aquest encara tenia el motor calent i estava en un racó del mateix carrer i a poca distància d’on havien passat els fets. Davant el descobriment, han verificat les dades del vehicle i han comprovat que no disposava ni d’assegurança ni tampoc de la ITV en vigor.

La Policia Local investiga qui conduïa el ciclomotor i el sancionarà

La Policia Local encara està indagant aquest succés i falta prendre algunes declaracions i fer més averiguacions per esclarir també qui dels dos portava el ciclomotor. El que tenen força clar, però, és que els dos individus han intentat evitar la multa que els comporta no tenir els papers en regla del ciclomotor. El conductor acabarà sancionat quan això es pugui demostrar per les deficiències de papers del vehicle.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00