Inici » Èxit de la festa del bàsquet català

Èxit de la festa del bàsquet català

by premium.cat
una pelota de baloncesto está en el aro de una cancha de baloncesto con una pared azul detrás y una pared azul detrás, Allan Brooks, perspectiva profunda de 3 puntos, renderizado 3D, arte de proceso

Sant Adrià de Besos acull el tradicional All Star

Ahir, Sant Adrià de Besos va ser l’escenari del tradicional All Star del bàsquet català, que enguany ha estat convertit en la Super Copa. Aquest esdeveniment, organitzat per la Federació Catalana de Basquetbol, ha reunit una selecció dels millors jugadors i tècnics dels equips de la màxima categoria del bàsquet català.

Partit de les estrelles femení i concurs de triples

La jornada va començar amb el partit de les estrelles femení, on van participar cinc jugadores d’equips de la Catalunya central i dos dels quatre entrenadors dels conjunts. A continuació, es va dur a terme el concurs de triples, que va servir com a període de calma entre partits, abans de l’All Star masculí.

Normes poc comuns i influència en els partits

Els partits es van disputar amb algunes normes poc comuns, destacant la valoració doble de les cistelles en l’últim minut, la qual va tenir una gran influència en els enfrontaments.

Conferència oest domina el partit femení

El partit de les estrelles femení de la Super Copa va veure com la conferència oest s’imposava amb certa solvència a l’equip de jugadors de l’est. Les jugadores de la conferència oest van destacar per la seva superioritat física, controlant el rebot defensiu i dominant en transició.

Reconeixement als millors triplistes

A més dels partits, es va premiar els millors triplistes de la Super Copa. Queralt Ribera i Albert Barquets van ser reconeguts com els millors triplistes en les categories femenina i masculina, respectivament.

All Star masculí decidit per un triple

El partit de les estrelles de la Super Copa masculina va ser decidit per un triple en els darrers instants, posant fi a una exitosa jornada pel bàsquet català.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00