Inici » Experiència Única a Alcoi: Juan Miguel López, Braç Dret del Rei Baltasar a la Cavalcada

Experiència Única a Alcoi: Juan Miguel López, Braç Dret del Rei Baltasar a la Cavalcada

by PREMIUM.CAT
un grupo de personas viajando en un carruaje tirado por caballos por una calle en una ciudad con edificios altos y gente parada, Cagnaccio di San Pietro, imagen promocional, una foto, realismo mágico

El Club Atletisme Alcoi Acompanya Amb Honor al Rei Baltasar

En la propera Cavalcada d’Alcoi, el Rei Baltasar serà acompanyat pel Club Atletisme Alcoi, i qui estarà més prop del monarca serà Juan Miguel López, el qual assumeix el rol d’ajudant principal. Aquesta decisió es basa en la candidatura triomfant de López, destacant la seua il·lusió que ha mantingut al llarg del temps.

Vivint la Cavalcada Des de Dins

Juan Miguel López, amb l’experiència de dirigir la filà Navarros fa dos anys, reflecteix sobre l’honor, la responsabilitat i la il·lusió que implica acompanyar al Rei Baltasar. Ell destaca la participació activa del poble d’Alcoi, amb carrers plens d’emoció i la tradició arrelada en la comunitat.

Reis Mags: Portadors d’Alegria i Il·lusió

El dia 6 de gener, els Reis Mags, incloent el Rei Baltasar, tenen la missió de portar alegria i il·lusió als diferents centres de la ciutat. Juan Miguel López anticipa moments emocionants durant aquesta jornada, acostant la màgia dels Reis a xiquets i adults per igual.

Club Atletisme Alcoi: Càrrec i Seguici

El càrrec de portar el Rei Baltasar ha recaigut sobre el Club Atletisme Alcoi, que decideix incloure membres de l’entitat en el seguici. Entre ells es troba la dona de Juan Miguel López, amics i altres membres del Club. La decisió de compartir aquesta experiència amb amics i família reforça els llaços de comunitat que es cultiven en aquesta tradició centenària.

En conclusió, la Cavalcada d’Alcoi es presenta com una experiència única, on Juan Miguel López, com a braç dret del Rei Baltasar, espera contribuir a la màgia i la tradició que converteixen aquesta celebració en un esdeveniment inoblidable per a tota la comunitat alcoiana.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00