Inici » Harry d’Anglaterra i la seva relació amb el seu pare

Harry d’Anglaterra i la seva relació amb el seu pare

by PREMIUM.CAT

Un gest de reconciliació

Harry d’Anglaterra tenia previst visitar el seu pare, Carles III, durant el seu viatge a Londres aquesta setmana. Després d’anys de tensió i hostilitat, el príncep volia fer un gest de reconciliació i passar temps amb el seu pare i el seu germà. Aquesta era una oportunitat per establir una connexió més profunda i superar les diferències passades.

No obstant això, la família reial ha decidit ignorar aquesta intenció de Harry. El seu equip de comunicació ha confirmat que la trobada no tindrà lloc a causa de l’agenda ocupada de Carles III. Tot i això, Harry confia en poder veure el seu pare aviat i espera que puguin reconstruir la seva relació.

Un anunci inesperat

A més a més, Carles III ha anunciat que nomenarà el seu fill Guillem com a coronel en cap del cos aeri de l’exèrcit, un càrrec que Harry va ocupar durant la seva estada a Afganistan. Aquesta decisió pot ser vista com una altra barrera en la relació entre pare i fill, ja que Harry no ha rebut el mateix reconeixement.

La reacció de la premsa britànica

La premsa britànica ha estat implacable amb Harry d’Anglaterra, criticant les seves declaracions contundents sobre la família reial des que va renunciar al seu títol. Consideren que ara ha de fer front a les conseqüències de les seves paraules i que no pot esperar ser perdonat fàcilment. Alguns mitjans han publicat articles molt crítics envers Harry, qüestionant les seves intencions i acusant-lo de ser malèvol.

Malgrat això, Harry ha trobat suport en la família de la seva mare, amb qui manté una relació més estreta. Tot i ser exclòs del cercle dels Windsor i quedar sense protecció, Harry ha buscat refugi en aquesta part de la seva família.

La distància entre pare i fill

La reconciliació entre Carles III i Harry d’Anglaterra sembla estar lluny de produir-se. La seva relació es manté tensa i distanciada, com es va demostrar recentment quan Carles es va negar a saludar el seu fill durant un acte a només cinc quilòmetres de distància. A més, Harry no ha tingut permís per allotjar-se a les residències oficials de la família i ha hagut de buscar allotjament en un hotel.

La situació actual

En resum, la relació entre Harry d’Anglaterra i el seu pare, Carles III, continua sent tensa i distanciada. Tot i els intents de reconciliació de Harry, la família reial ha optat per ignorar aquestes oportunitats de trobada. La premsa britànica ha estat crítica amb Harry, mentre que ell ha buscat suport en altres membres de la família. La reconciliació sembla estar lluny de produir-se i la distància entre pare i fill continua sent evident.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00