Inici » L’emoció es desborda a la gala dels televidents

L’emoció es desborda a la gala dels televidents

by PREMIUM.CAT

Una nit plena de sorpreses

Aquesta nit, Eufòria emetrà una gala molt especial en què els espectadors seran els protagonistes. La mecànica del programa ha tornat a canviar per assegurar que ningú s’avorreixi i per donar més pes a l’opinió del públic. Serà una gala al revés, però amb un gir encara més emocionant per a aquells que segueixen el programa des de casa.

En què consistirà aquesta gala? Segons expliquen des de TV3, una vegada que les set actuacions hagin acabat, s’obriran les votacions perquè el públic elegeixi el favorit de la setmana. En aquesta ocasió, no serà el jurat qui premiï el millor, sinó que seran els fans els qui prenguin la decisió. Un cop se sàpiga qui gaudeix dels beneficis de la cadira més desitjada, el segon més votat quedarà automàticament fora de perill de la nominació. Els altres cinc aspirants passaran a la zona de perill.

La tensió s’incrementa

En aquest punt, els coaches, el VAR i el jurat aportaran punts de manera individual a tots els cantants. D’aquesta manera, els tres concursants més votats se salvaran i els altres dos competiran en una segona votació que també estarà a les mans de l’audiència. Serà en aquell moment quan es decideixi qui ha d’abandonar el programa en aquesta desena gala.

El repartiment de temes

Sempre es parla molt del repartiment de temes que fa l’organització del concurs musical. En aquesta setmana, un dels protagonistes serà Fredrik, que torna a concursar gràcies a haver estat l’escollit a la gala de relleu. El repescat tindrà una oportunitat única per enamorar el públic, ja que li han seleccionat un tema que us permetrà presumir de la seva força vocal. Ens referim a ‘All by Myself’ de Céline Dion, una elecció perfecta per al retorn a l’escenari d’Eufòria.

Dues noies lluitaran per convertir-se en la favorita de la nit: Misty i Valeria. A la primera li han assignat ‘Judas’ de Lady Gaga i no pot estar més contenta: «¡M’encanta!», ha esclatat d’emoció. Per part seva, Valeria podrà omplir l’escenari amb l’himne ‘El cant dels ocells’.

Lluís també té l’oportunitat de lluitar per una de les primeres posicions entre els més votats, ja que interpretarà ‘Satisfaction’ de The Rolling Stones, cosa que li permetrà demostrar la seva potent vena rockera. La Maria, per la seva banda, està una mica espantada perquè haurà de cantar ‘Symphony’ de Clean Bandit: «Ja estic suant», ha reconegut.

Els més perjudicats en aquesta ocasió seran Xavi Noms, una vegada més, i sorprenentment Julien, a qui sempre havien ajudat una mica. Xavi ha confessat que no coneix el tema que li han assignat, ‘A poc a poc’ de Doctor Prats. No és del seu estil, no es troba a la seva zona de confort i tampoc no és un dels temes que més joc li donen. I què hi ha de la Catalunya Nord? Si escau, haurà de posar-se a la pell d”Els Pets’ per cantar ‘Bon dia’.

Artistes convidats

La gala comptarà amb la participació especial d’Alfred Garcia, que abandonarà el seu lloc al jurat per interpretar el seu nou tema ‘Flames al cel’. A més, els Figa Flawas visitaran el plató d’Eufòria per presentar la nova cançó. Finalment, la direcció del programa ha deixat caure que hi haurà un altre anunci important durant la gala. Aviat descobrirem de què es tracta.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00